Zlatíčko Ed Sheeran

pridal Lilinka 29.3.2015 o 11:49


Ed Sheeran potešil austrálsky pár v ich svadobný deň. To, že Edo vyzerá ako milé zvieratko, je nám známe. Je to niekto, kto vás síce nerajcuje, no radi by ste zaspávali za zvuku jeho romantických piesní, prípadne ho škrabkali na jeho ryšavej hlave, a kľudne ho vymenili za plyšového macíka, s ktorým spávate. No dobre, tak možno iba ja by som to rada robila. Každopádne, je to skvelý spevák a dobrá duša. A má hlas ako anjel. Austrálska stanica Sydney radio station urobila jednému páru nezabudnuteľný svadobný deň. Chceli sa vziať, ale nemali peniaze na svadbu. Asi ako väčšina párov na Slovensku. No nevestina mama spáchala samovraždu, a tak im pravdepodobne náklady na pohreb a veci s tým spojené urobili škrt cez rozpočet. Okrem psychickej traumy sa im teda zrútil aj sen o svadbe. Posťažovali sa na to v rádiu. Rádio sa uľútostilo a zaplatili im celú svadbu v hodnote 60 000 dolárov. No a na záver kontaktovali Eda Sheerana, aby im zaspieval svoj hit Thinking out loud ako prvý svadobný tanec. Edo súhlasil, a vzniklo z toho milé prekvapko a tiež dobrá reklama. Edo si totiž žehlí svoje paparrazzi fotky, keď ho nafotili spitého ako dúhu.

Edo a svadobčania.

A Edo, keď nie je zrovna zlatíčko.

Alkohol zosilňuje pôsobenie gravitácie.

Už vieme, že Edo nekómuje na supermana, ale na farára. Čím dlhšie sa na túto fotku pozeráte, tým je vtipnejšia.

Keďže sme Slováci, chápeme a odpúšťame. A tiež sme radi, že nás na každej párty nenaháňajú paparazzovia, a že naše veselé fotky nekolujú po internete na celom svete.

Edo nie je jediné celebritné svadobné prekvapko. Aj skupina Maroon 5 vyšla von s novým videoklipom k piesni Sugar. V ňom na začiatku Adam Levine povie, že sa snažili pobehať všetky svadby v Los Angeles, ktoré mohli. Potom skupina naskákala do áut a vzniklo dojímavé video o tom, ako boli hostia v úplnom vytržení, lebo Maroon 5 ich prekvapili na svadbe a spievali. Fanúšikovia ale nie sú telce a väčšina im to nezožrala. Možno preto, že vo videu sa dajú spoznať aj niektorí známi herci a modelky. Takže už je isté, že toto video je veľký fejk.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk