Nick Cannon je džentlmen

pridal kara 4.4.2015 o 18:10


A tak sa čoskoro dozvieme všetky špinavosti zo života Mariah Carey v knihe z jeho pera.

Mariah a Nick sa momentálne snažia dohodnúť na podmienkach rozvodu, no nejako sa im nedarí. Mariah ponúkla Nickovi 10 miliónov dolárov, presne toľko si totiž dohodli v predmanželskej zmluve, no on ich odmietol a žiadal 30 miliónov. To zase odmietla Mariah a vznikol problém.

Blízky zdroj prezradil pre Daily Mail: „Mariah neustále opakovala Nickovi, že mu nedá ani o cent viac, než bolo dohodnuté. No on jej na to povedal, že kľudne môže napísať knihu o všetkých tých sračkách, ktoré si s ňou za tie roky prežil, a získať tak 30 miliónov a aj viac, keď sa to aj sfilmuje. Nick tvrdí, že Mariah sa vôbec nerozhodla rozumne, a tak to jednoducho musí urobiť. Mariah je teraz nahnevaná, zničená a veľmi sa bojí, že Nick prezradí jej tajomstvá a poníži ju tým.“

A Mariah sa asi bojí oprávnene. Nick sa totiž v knihe chystá písať o jej užívaní drog, podivných stravovacích návykoch, psychózach, o tom, čo si Mariah myslí o ostatných umelcoch, o jej sexuálnych chúťkach a o tom, aká je mama.

Celkom štiplavé témy, takže niet sa čo čudovať, že Nick už aj zohnal spoločnosť, ktorá mu knihu vydá, a minulý týždeň už mal podpísať zmluvu. Spoločnosť Simon & Schuster potvrdila pre Daily Mail, že knihu vydá nakladateľstvo Gallery Book. Myslím, že sa máme na čo tešiť.

A taká veľká láska to bola…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk