Čo týždeň dal

pridal kara 7.4.2015 o 19:36


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Syn Bruca Jennera Brandon a jeho žena Leah čakajú bábo.

Milla Jovovich porodila prvého apríla svoje druhé dieťa – dcéru Dashiel.

Kourtney Kardashian sa konečne po takmer 4 mesiacoch pochválila fotkou malého Reigna Astona Disicka.

Olivia Wilde zdobí obálku magazínu Shape a o svojom popôrodnom tele povedala, že je matka a ako matka aj vyzerá, a že fotky pre magazín boli iba nafotené z dobrých uhlov a upravené. No neviem, Olivia, aj na decembrovej dovolenke ťa paparazzovia len nafotili z dobrého uhla?

Robert Pattinson a FKA Twigs sú zasnúbení. Nejaký spevák T-Pain to na nich bonzol v rozhovore pre magazín Vulture, kde povedal, že FKA asi nebude na jeho novom albume, keďže má toho veľa a ešte je aj zasnúbená. Na twitteri sa to pokúšal obrátiť na prvoaprílový žart, keďže mu asi dobre vynadala, no viaceré blízke zdroje to potvrdili magazínu People. Blízke zdroje pre magazín prezradili aj to, že Kristen Stewart to v pohode prežije, že má kopec práce a cestovania, že už má vlastný život a cez vzťah s Robertom sa už preniesla.

Jennifer Lawrence a Chris Martin sú ešte stále spolu. V sobotu ich videli v Central Parku spoločne obedovať a odišli odtiaľ ruka v ruke. O deň neskôr nastúpili na letisku v New Jersey do súkromného lietadla a odišli spoločne na dovolenku. Títo dvaja podľa mňa podplácajú paparazzov, inak nechápem ako by bolo možné, že existujú asi tak dve ich spoločné fotky.

Gwyneth Paltrow zase zoficiálnila svoj vzťah s Bradom Falchukom, o ktorom sa šepká už od leta. Ako pár sa mali objaviť v sobotu na narodeninovej oslave Roberta Downeyho Jr.

Jeremy Renner a jeho bývalka Sonni sa vraj konečne dohodli na podmienkach rozvodu. Podľa blízkeho zdroja budú mať striedavú starostlivosť o ich 2ročnú dcéru Avu a Jeremy bude Sonni platiť na malú 13, 000 dolárov mesačne. Celkom slušná výplata, Sonni je šikulka. Taká vychcaná, ale je.

A je to tu. Konečne sa dozvieme, ako je to s Brucovou premenou na ženu. Klebety o tom, že sa chystá na rozhovor s Diane Sawyer, sa potvrdili, a dvojhodinový rozhovor bude odvysielaný 24. apríla.

Avril Lavigne porozprávala pre magazín People o svojich zdravotných problémoch. Nevládala vyliezť z postele 5 mesiacov a už konečne vie prečo – má lymskú boreliózu. „Mala som pocit, že nemôžem dýchať, nemôžem hovoriť, nemôžem sa hýbať… Myslela som si, že umieram.“

Seriál Two and Hald Men skončil a Jon Cryer sa rozhodol zhodiť svoje rednúce vlasy a vykompenzoval to porastom na tvári.

Ciara v máji vydáva nový album a takto bude vyzerať jeho obálka:

Anne Hathaway je lepšia Miley než samotná Miley. V upútavke na novú šou Lip Sync Battle to rozbalila s pesničkou Wrecking Ball a bola taká perfektná, že sa to ani nedá opísať.

 

 Hilary Duff má novú pesničku. Len teraz som ju dopočúvala a už si ju nepamätám. Good job, Hilary.

 

Minulý týždeň bol zverejnený aj trailer na dokumentárny film Amy, ktorý bude o živote Amy Winehouse. Film by mal uzrieť svetlo sveta toto leto.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk