Čo týždeň dal

pridal kara 14.4.2015 o 21:59


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Z Justina Timberlaka je už tatko! Jessica Biel mu porodila syna, ktorému dali meno Silas Randall Timberlake.

Nové bábätko majú doma aj Isla Fisher a Sacha Baron Cohen. Pohlavie ani meno neprezradili.

Beyoncina mama Tina Knowles sa v nedeľu vydala za herca Richarda Lawsona. Svadba bola na jachte a nechýbali na nej Solange, Beyoncé, Jay Z a Blue Ivy.

Jakea Gyllenhaala a Rachel McAdams v nedeľu večer videli na rande. Aj keď sa už zhruba rok špekuluje, či títo dvaja spolu niečo nemajú, blízky zdroj povedal magazínu People, že sú len kamaráti a o nič nešlo. Ale hodili by sa k sebe, obidvaja sú mi nesympatickí.

Emma Stone a Andrew Garfield si dali po troch rokoch pauzu. Blízky zdroj to potvrdil magazínu People s tým, že hlavným dôvodom je ich pracovná vyťaženosť. Takto pred rokom vraj už hovorili o manželstve, no zatiaľ sa to uberá trocha opačným smerom.

Mamka Taylor Swift má rakovinu. Taylor oznámila fanúšikom túto nie práve radostnú správu na tumblri. Oznámila to svetu preto, že si to jej mama želala. Tá totiž dlho nechodila po lekároch a na preventívne vyšetrenia išla až pod nátlakom svojich detí a chce, aby ľudia prestali hľadať výhovorky a chodili k lekárom. O aký typ rakoviny ide Taylor neprezradila. Držíme palce.

Manželka Toma Hanksa, Rita Wilson, má podobné problémy. Rita prezradila pre UsWeekly, že minulý týždeň podstúpila dvojitú mastektómiu a rekonštrukciu prsníkov kvôli rakovine, a počas tohto celého stál jej manžel Tom po jej boku a podporoval ju. Rita tiež poradila ľuďom, aby si vždy zašli k ďalšiemu lekárovi po druhý názor, pretože zrejme to jej zachránilo život. Jej pôvodný lekár totiž povedal, že nejde o nič zhubné, no jej kamarátka, ktorá si rakovinou prsníka prešla, jej povedala, nech práve toto urobí. Druhý lekár našiel zhubný nádor.

Kylie Jenner na fotošúte s Kendall ukázala svojú pravú tvár, ktorá je teda omnoho sympatickejšia, ako tá s tromi kilami mejkapu.

No pri prirodzenosti dlho nevydržala, a na Coachellu si zafarbila vlasy na tyrkysovo, či čo je to za farbu.

Ľudia, aha!!!! North sa usmieva! Kim momentálne straší v Arménsku, kde sa vydala spoznávať svoje korene a kvôli stému výročiu akejsi genocídy, ktorú pápež uznal a Turci sa kvôli tomu jedujú (viac vám nepoviem, keďže som ešte minulý týždeň poriadne ani nevedela, kde presne sa Arménsko nachádza). Ale ako všetci vieme, pravým dôvodom je zvýšiť sledovanosť rodinnej reality šou, keďže tam so sebou dovliekli aj kamery. A dovliekli aj Severanku, ktorá sa konečne tvári ako šťastné dieťa.

Kristen Stewart si po dlhšej dobe vyšla za ruku von s frajerkou Aliciou Cargile. Síce nikto nikdy nepotvrdil, že spolu chodia, no myslím, že je to jasné. Takto sa prechádzali minulý týždeň po Los Angeles.

Aj keď sa Justin hrá v poslednej dobe na anjela, má opäť problémy. Argentínsky súd na neho vydal zatykač, keďže sa nedostavil na pojednávania ohľadom napadnutia fotografa z roku 2013, na ktorého mal poslať svoje gorily, aby mu troška namlátili. O pomoc bol požiadaný aj Interpol, aby informoval ostatné krajiny o tom, že ho v Argentíne chcú v base, no myslím, že túto úlohu zatiaľ celkom dobre zvládajú médiá. Hrozí mu mesiac až šesť rokov.

Nelly má tiež troška problémy so zákonom. V sobotu ho v Tennessee zatkli  za držanie trávy, metamfetamínu a zbraní. Ten hudobný biznis asi dostatočne nevynášal.

Madonna má nový klip, v ktorom jej uretušovali aspoň 20 rokov.

Na rozhovor Bruca Jennera s Diane Sawyer je už aj upútavka, no je taká o ničom nevypovedajúca, že si asi naozaj budeme musieť počkať až na rozhovor.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk