Kylie Jenner Challenge, ktorá vás zabolí

pridal Lilinka 21.4.2015 o 20:34


Kylie a jej prirodzené pery už majú svoju vlastnú challenge. Ach, deti osprostené a ich kačacie pysky! 

Majster N takto častoval našu generáciu, keď sme boli deti. Keby len tušil, čo bude stvárať dnešná mládež! Vo svete vznikla nová idiotina – challenge, ktorá má už aj svoj hashtag – #kyliejennerchallenge. Po Beer Challenge a Ice Bucket Challenge, ktorá aspoň mala aký taký zmysel, uzrela svetlo sveta ďalšia pitchovina. Na svedomí ju majú deti túžiace po plných perách. A koho pery sú momentálne najsledovanješie? Pekne plastickým chirurgom nakreslené pery Kylie Jenner. A tak nejaký génius prišiel na to, že keď si pery strčíte do pohára (tí menej retardovaní do umelého a tí viac do skleneného) a vycucáte z neho vzduch, podtlak urobí z každého idiota kópiu Silvie Kačerneko svoju dočasnú plastickú chirurgiu. Výsledok stojí za to. A internetom sa šíria fotky a videá takto vylepšených spuchnutých kačacích pyskov. Endžoj! Efekt vraj vydrží niekoľko hodín. No niektorí nešťastníci sa sťažovali, že im toto zohavenie vydržalo aj niekoľko dní – instantná karma.

Aj chlapci ??

Internetové vtipy na seba nenechali dlho čakať.

A samozrejme, že máme aj videá, aby ste si ich bolestné reakcie mohli pozrieť aj so zvukom. Niektorí plakali, niektorí sa smiali, niektorí krvácali, a niektorí všetko naraz.

Varovanie: Neskúšajte túto challenge doma! A keď už skúsite, pošlite nám svoju fotku na adresu redakcie. ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk