Čo dva týždne dali

pridal kara 4.5.2015 o 11:49


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Kate Middleton rodila bez epidurálky. Pri pôrode jej pomáhali dve pôrodné asistentky, s ktorými sa zblížila počas pôrodu Georga.

Robert Downey Jr. ukázal 4 mesačnú dcérku Avri. Fotkou sa pocvhálil u Davida Lettermana.

Pauza Emmy Stone a Andrewa Garfielda asi nebude len pauza. Blízky zdroj prezradil pre UsWeekly, že je to definitívny koniec, skončila to Emma a odsťahovala sa späť do LA. Andrew sa už mesiace pripravuje na filmovú úlohu, kvôli ktorej musel schudnúť 20 kíl (z čoho??!), a vraj sa na nič iné nesústredí, je depresívny a kvôli tomu posledné mesiace nebol dobrým partnerom.

Čerstvo rozídený Bradley Cooper a nie až tak čerstvo rozídená Irina Shayk boli na rande. Pred týždňom a pol si vyrazili na Broadway. Tieto správy potvrdil magazín People, takže to vyzerá tak, že sa nám tvorí nový celebritný párik.

Zverejnené boli ďalšie fotky zo svadby Tiny Knowles. A Blue Ivy sa tuším konečne začína trocha podobať na mamu.

Hrdličky Ian Somerhalder a Nikki Reed trávia medové týždne v Mexiku.

Sofia Vergara ešte stále nemá pokoj, jej bývalý snúbenec Nick Loeb je asi fakt trošička psychopat. Ešte stále nepochopil a neprestal bojovať o embryá. V New York Times zverejnil otvorený list, ktorým bojuje za práva na život embryí. Alebo za čo. Tu máte pár hajlajtov z tohto jeho diela: „Keď sme sa v roku 2012 zasnúbili, začal som tlačiť na to, aby sme mali deti. Ako som už povedal vo svojej žalobe, moja snúbenica trvala na tom, aby sme si nechali dieťa vynosiť. Z jej vajíčok a mojich spermií sme vytvorili dve dievčenské embryá. Bol som taký nadšený zo života, ktorý sme spoločne vytvorili, že som začal vymýšľať pre ne mená. Prvé embryo sa neuchytilo. Druhý pokus skončil potratom, bol som z toho zdrvený. O rok neskôr sme to vyskúšali znova, znova sme nechali vytvoriť dve dievčenské embryá. Ale ako sme začali vyberať ženu, ktorá by nám dieťa mohla vynosiť, ukázalo sa, že sa s rodičovstvom nikam neponáhľala. Boli sme spolu štyri roky. Keď som sa začal blížiť k štyridsiatke, dal som jej ultimátum. Odmietla, rozišli sme sa. Keď sme vytvorili embryá so zámerom vytvoriť život, nemalo by sa s nimi zaobchádzať ako so životom a nie ako s majetkom? Je túžba jedného vyhnúť sa biologickému rodičovstvu (právne oslobodenému od všetkých povinností) dôležitejšia ako vierovyznanie druhého a jeho túžba stať sa rodičom? Žena má právo prerušiť tehotenstvo aj keď s tým muž nesúhlasí. Nemal by mať muž rovnaké právo priviesť deti na tento svet aj keď žena namieta? Tieto otázky nemajú, narozdiel od potratu, nič spoločné s právom rozhodovať o svojom tele, zato súvisia s právom rodiča ochraňovať život svojich nenarodených detí. Z môjho pohľadu, nechať ich navždy zamrazené je len ekvivalent ich zabitia. Mnohí sa ma pýtali, prečo sa nepohnem ďalej a nezaložím si rodinu s niekým iným. To mám aj v úmysle. Ale to neznamená, že dva životy, ktoré som už vytvoril, nechám zničiť alebo trčať navždy v mrazničke.“ 

Cobie Smulders pre magazín Women´s Health neodhalila len svoje telo, ale aj zdravotné problémy. Pre magazín prezradila, že v čase, keď sme ju sledovali zhruba v tretej sérii HIMYM, jej ako 25 ročnej diagnostikovali rakovinu vaječníkov. „Mala som nádory na oboch vaječníkoch a rakovina sa už rozšírila do lymfatického systému do okolia vaječníkov. Nikdy sa nebudem pokladať za vyliečenú. Už som z toho 5 rokov vonku a snažím sa to brať ako pozitívnu vec a že som sa z toho mohla veľa naučiť. Ak môžem zvýšiť povedomie o tejto chorobe, urobím to.“ Cobie podstúpila niekoľko operácií na odstránenie nádorov, no napriek tomu jej vaječníky zostali a má dve deti. Staršia dcérka má 6 rokov, takže jediné, čo mi nejde do hlavy, je to, ako počas liečby rakoviny a operácií vaječníkov otehotnela a vynosila zdravé dieťa…

Sextape Courtney Stodden asi nakoniec neuzrie svetlo sveta. Na to, aby mohlo byť zverejnené, by sa pod to totiž musela Courtney aj podpísať. No ona sa teraz tvári, že ona nič, ona takéto niečo nechce, celkom určite to nepustila von sama a jedná so svojimi právnikmi, aby to zastavili.

Paris Hilton smúti. Zomrela jej 14 ročná čivava Tinkerbell. Na svojom Instagrame povedala, že fenka jej zomrela na starobu, a že má zlomené srdce. Paris má ale veľkú svorku, ktorá ju v tomto čase určite rozveseľuje.

Prvá oficiálna fotka Jareda Leta ako Jokera už uzrela svetlo sveta.

Sandra Bullock je podľa magazínu People najkrajšou ženou tohto roka.

Andrej Pejic, z ktorého je už oficiálne Andreja, sa stal oficiálne prvou trans modelkou, ktorá sa objavila v magazíne Vogue. V májovom vydaní magazínu porozprávala o tom, že nás spoločnosť dostatočne neinformuje o tom, že môžete byť aj trans. No ja mám pocit, že nás o tom v poslednej dobe informuje až príliš.

Modelka Gigi Hadid, ktorú si možno pamätáte z Pirelli kalendára, má mladšiu sestru, ktorá tiež štartuje modelingovú kariéru. Síce nič nejaké ohromne zaujímavé, ale Bella vyzerá podľa mňa úplne ako Jennifer Lawrence, tak som vám to sem musela dať. ??

Vogue Brasil oslavuje 40 rokov spolu s nahou Gisele Bundchen na titulke.

Kauza ukradnutého kuraťa pokračuje. Mila a Ashton spravili video, na ktorom sa z celej tejto hrôzy vysmievajú. Celkom šikovne poznamenali, že v čase údajnej neodpustiteľnej lúpeže by mala Kristina Karo jeden mesiac. To si asi nikto neuvedomil z toho dôvodu, že vyzerá od Mily staršie aspoň o 10 rokov, nie mladšie o šesť.

 

Scarlett Johansson hosťovala s Saturday Night Live a vznikol z toho skvelý trailer na film Black Widow.

 

Sia má nový klip, v ktorom si zahrala Heidi Klum s Pedrom Pascalom.

 

Nick Cannon nie je jediný, ktorý sa snaží vytĺcť z rozvodu čo to dá. Mariah prišla s novou pesničkou, v ktorej celkom určite hovorí o Nickovi, lebo až takéto náhody neexistujú. Nick dokonca podporil pesničku na svojom Instagrame. Lebo čím viac ľudí si pesničku kúpi na iTunes, tým viac Mariah zarobí, a tým viac z nej bude môcť vytĺcť.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk