Dôvod, prečo Snoop Dogg pozeráva Game of Thrones, vás zabije

pridal Lilinka 12.5.2015 o 18:38


No bude to pekná smrť. Umriete od smiechu. Nedalo mi nedať vám túto perlu do pikošky.

Všetci vieme, že Snoop si už kadečím prešiel a že rád húli trávu. Ale že táto tráva má také následky na odumieraní mozgovej kôry, to nám až také jasné nebolo. Ale teraz už je. Snoop sa totiž vyjadril, prečo rád pozeráva veľmi populárny historický seriál o tom týpkovi, čo povedal vetu: „Držte sa, prichádza zima!“ A nevyjadril sa len tak pre hocikoho. Ale rovno pre veľmi populárny New York Post. Tí sa ho okrem iného (oproti tomuto absolútne nezaujímavého) pýtali na Game of Thrones preto, lebo Snoop pre nich naspieval soundtrack. Takže držte sa! Prichádza Snoopova perla :

„Pozerávam to z historických dôvodov, aby som porozumel tomu, ako tento svet fungoval predtým, ako som sa sem dostal. Rád sa dozvedám, ako sme sa dostali odtiaľ sem, a rozdiely medzi vtedy a dnes.“

Ktovie, možno Snoop verí aj tomu, že Xena a Hercules spolu sexovali, a tajne škúli po Lucy Lawless a Kevinovi Sorbovi, že sú nejaké ich reinkarnácie. Možno tá Xena naozaj aj existuje a zastavila mu prívod krvi do mozgu. A zabudla ho znovu spustiť.

Snoopov soundtrack

Vtípek, ktorý ma nedávno rozsekal ??

A kúsok histórie ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk