Čo týždeň dal

pridal kara 19.5.2015 o 19:43


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Leighton Meester a Adam Brody budú čoskoro rodičmi. Leighton čaká ich prvé dieťa a podľa veľkosti bruška už asi nejaký ten piatok.

Bývalá spajska Geri Halliwell sa v piatok vydala za Christiana Hornera, ktorého ukradla jeho dlhoročnej frajerke, keď malo ich dieťa iba 6 mesiacov. Jeho rodičom sa to asi nepáči, a tak neprišli ani svadbu. Geri vyzerala podľa mnohých médií ako princezná – možno je to tým, že sa pri výbere šiat a závoja tak trocha inšpirovala Kate Middleton. Emma Bunton bola jedná z jej bývalých kolegýň, ktorá prišla na svadbu.

Kim a Kanye plánujú veľkolepo osláviť svoje prvé výročie svadby, ktoré bude v nedeľu. Na Eiffelovke si plánujú zopakovať manželské sľuby. Podľa blízkeho zdroja to Kanye naplánoval celkom veľkolepo a extravagantne.

Nina Dobrev sa v rozhovore pre E!News vyjadrila k svadbe Iana a Nikki. „Už som to niekoľkokrát povedala, nerozišli sme sa preto, že by sa stalo niečo zlé, že tam už nebola láska alebo priateľstvo. Naše priateľstvo je stále silné, myslím si, že je skvelý človek a záleží mi na ňom. Boli sme priateľmi dlho predtým, než sme spolu začali chodiť, a naďalej nimi sme. Keď som počula o svadbe, pomyslela som si, že je to krásne. Vyzerajú šťastne a ja som šťastná tiež, neviem, prečo by tam mal byť nejaký problém. Celú drámu vytvárajú len médiá.“

Bradley Cooper a Irina Shayk sa ešte stále ocucávajú na ulici. No tentokrát vymenili ulice New Yorku za ulice Londýna. Takto vyzerali v stredu. Uplynulý týždeň sa prevalil aj pravý dôvod rozchodu Cristiana a Iriny. Vraj si vypisoval smsky s niekoľkými ženami a Irina na to prišla.

Robbie Williams a jeho manželka majú na krku žalobu za sexuálne obťažovanie. Bývalý asistent, ktorý pre nich pracoval od októbra 2014 do januára 2015, tvrdí, že sa pred ním Robbieho žena stále promenádovala nahá, riešila s ním detaily svojho sexuálneho života a ťahala z neho informácie o jeho sexuálnom živote. Prečo žaluje aj Robbieho neprezradil, asi čaká, že takto dostane viac peňazí.

Johnny Depp má tiež opletačky so zákonmi. Momentálne natáča v Austrálii pokračovanie Pirátov, no pri cestovaní tam na niečo zabudol. To niečo bolo vybavenie povolenia pre svojich dvoch psov, ktorých tam na čierno prepravil na palube svojho súkromného lietadla. Dostal ultimátum, aby jorkšírov poslal naspäť domov do 50 hodín, inak ich uspia.

Rihannina kampaň pre značku Dior je vonku. Je oficiálne prvou černoškou, ktorá robí reklamu tejto značke.

Megan Fox pokračuje v natáčaní Ninja korytnačiek – tentokrát už bez blond parochne.

Lorde má voskovú figurínu. Po dlhom čase nejaká, ktorá sa aj podobá.

Po Britney Spears mieri koncertovať do Vegas aj Jennifer Lopez. S týmito skvelými správami sa prišla podeliť do šou Ellen DeGeneres, v ktorej prezradila v podstate aj to, že s Casperom spolu spávajú ale nechodia. Povedala totiž, že nevie čo sú, že proste len sú, ale že by sa potešila, ak by otehotnela, lebo by veľmi chcela mať kopec detí.

 

Veľký špeciál o Brucovi Jennerovi bol odvysielaný v nedeľu a v pondelok. Všetci plakali, hádali sa, podporovali sa a opäť plakali. Okrem iného ste mohli vidieť aj Brucov šatník. Jeho nové meno sme sa ale stále nedozvedeli. Kim ale tento víkend v jednom rozhovore povedala, že už „ju“ stretla, a že to bolo príjemné, vyzerala super, a prišlo jej to úplne prirodzené.

 

Silno retušovaný klip Britney a Iggy už uzrel svetlo sveta. Iggy v ňom ešte má svoju pôvodnú tvár.

 

Ľudia, Rita Ora je speváčka! Ešte ste nezabudli? Ak náhodou áno, tak má nový singel, aby vám to pripomenula. Okrem iného sa v rozhovore pre Vice vyjadrila aj k Taylor Swift. Vraj ju veľmi obdivuje a je podľa nej jedna z najlepších skladateliek našej generácie. Že treba vyjadriť rešpekt tým, ktorí si ho zaslúžia. Tak asi medzi nimi nie je žiadna „bad blood“.

 

Anna Kendrick teraz behá po všetkých talk show a robí reklamu Pitch Perfect 2. Bola aj u Jimmyho Fallona, s ktorým si trieskali vajička o hlavu.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk