Kim Kardashian už asi tehotnú neuvidíme

pridal kara 27.5.2015 o 17:24


Ale druhé dieťa plánujú napriek tomu.

Kim nás už dlho zásobuje informáciami o tom, ako sa snaží druhýkrát otehotnieť, no nedarí sa jej. Jej prvé tehotenstvo nebolo práve prechádzkou v ružovej záhrade, a tak si Kim pekne pripravuje pôdu na to, aby sme ju neodsúdili, keď si druhé dieťa dá vynosiť inou ženou. Pár dielov dozadu v ich rodinnej reality šou, ktorú som z nejakých neznámych príčin videla celú (bude to asi prepracovanosť a potreba vypnúť pri niečom všetky mozgové bunky) prezradila, že jej počas tehotenstva placenta prirástla k maternici a tesne po pôrode to bolo kvôli tomu celkom dramatické. Dokonca bola aj na operácii, aby jej maternicu vyčistili.

Kim je asi presvedčená, že máme pamäť ako zlatá rybka, pretože v prvých epizódach po narodení North opisovala, že mala paradoxne veľmi ľahký pôrod, napriek problémovému tehotenstvu, ktoré jej museli predčasne ukončiť vyvolaním pôrodu kvôli vysokému tlaku a zlyhávajúcej pečeni. O pár dielov neskôr bola zase na ultrazvuku, kde jej lekár povedal, že no problemo, môže ísť do toho. A potom zrazu záhadne po ďalších pár mesiacoch zistili, že má v maternici zvyšky placenty a musí ísť na operáciu? Sorry, Kim, toto ti nezožerieme.

Aj keď sa v reality šou tvári, že naozaj strašne nechce, aby jej dieťa vynosila iná žena, skutočnosť bude asi trocha iná. Kim sa celé tehotenstvo sťažovala, ako zle sa cíti, pod chvíľou behala do nemocnice s čudnými bolesťami brucha, namiesto chôdze sa v podstate gúľala a nohy jej opúchali do neskutočných rozmerov. Tomuto všetkému sa chce zrejme vyhnúť.

Blízky zdroj na ňu prezradil magazínu UsWeekly, že sa snažia o druhé dieťa pomocou umelého oplodnenia, no zatiaľ to veľmi neklape a Kim má kvôli tomu nejaké zdravotné problémy. Kvôli tomuto sa vraj s Karolom konečne začali zaujímať o možnosť náhradnej matky.

Neuchytenie implantovaného embrya uvidíte aj najbližšiu nedeľu v ich reality šou. Keby nebolo do očí bijúce, ako je celá tá ich reality šou zinscenovaná, aj by mi jej možno bolo ľúto.

A keďže Kim už asi tehotnú neuvidíme, poďme si pripomenúť, ako to vyzeralo:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk