CFDA Fashion Awards 2015

pridal kara 2.6.2015 o 18:20


A Kimin prvý červený koberec od oznámenia jej druhého tehotenstva.

Včera sa New Yorku odovzdávali ceny CFDA Fashion Awards. A pozornosť sa točila hlavne okolo Kim Kardashian. Nielen kvôli jej tehotenstvu, ale aj kvôli Caitlyn Jenner. Kim je celkom odvážna, a tak na odovzdávanie týchto ocenení v móde prišla naozaj extra zrichtovaná. Kim Pre UsWeekly prezradila, že trpí hroznou nevoľnosťou nielen ráno, ale aj celý deň a noc, niekedy vraj nevládze vyliezť ani z postele. Pre Acces Hollywood zas porozprávala o zábavnej reakcii jej brata Roba na titulku Caitlyn. Kim mu poslala fotku a on sa len nechápavo pýtal, kto je tá ženská a načo mu to posiela.

Keďže sa tu nevenujeme móde, ale celebritám, ocenenými vás zaťažovať nebudem. Spomeňme ale dvojičky Olsenky, ktoré si odniesli cenu Womenswear Designer of the Year, a prevziať si ju prišli na ich pomery výnimočne asi najmenej dogabané, ako som ich videla za posledných pár rokov.

Ale na červenom koberci sa premlelo aj kopec iných celebrít:

Amanda Seyfried

Brittany Snow

Diane Kruger

Emmy Rossum

Gigi a Bella Hadid

Gigi

Chrissy Teigen

January Jones

Joan Smalls

Joe Jonas

Julianna Margulies

Karlie Kloss

Katie Holmes

Lily Aldridge

Natasha Poly

Nina Dobrev

Petra Němcová

Pharrell s manželkou

Vanessa Hudgens

Victoria Beckham







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk