Čo týždeň dal

pridal kara 8.6.2015 o 20:05


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Keira Knightley v máji porodila dievčatko. Meno ani presný dátum stále nevieme.

Ludacris a jeho žena Eudoxie sa tešia z prvého spoločného dieťaťa. Minulý týždeň sa im narodilo dievčatko Cadence Gaëlle Bridges.

Prvé oficiálne fotky princeznej Charlotte boli zverejnené. V náručí ju drží George a fotky nafotila samotná Kate ešte uprostred mája.

Z Kensingtonského paláca prichádzajú aj ďalšie radostné správy. Bude svadba! 10. júla sa tam budú brať Nicky Hilton a James Rothschild. Akým spôsobom ukecali Kate a Williama, aby im vypratali svoj dom, to naozaj netuším. Aha, peniaze. Aj keď nejako sa mi nezdá, že by ich práve oni dvaja potrebovali…

Taylor Swift a Calvin Harris sú spolu vďaka Ellie Goulding, ktorá sa zahrala na dohadzovačku. „Zahrala som sa na dohadzovačku, to je pravda. Calvin je naozaj skvelý chlap a Taylor je úžasný človek, ktorého mám veľmi rada. Pomyslela som si: Obaja sú skvelí a naozaj veľmi vysokí, hodili by sa k sebe!“

Alexander Skarsgard a Alexa Chung minulý týždeň potvrdili, že tvoria pár. Takto sa k sebe mali v botanickej záhrade v Brooklyne.

Vyzerá to tak, že aj Gigi Hadid a Joe Jonas sú spolu. V takejto tesnej blízkosti ich nafotili v piatok.

Syn Toma Hanska má v pätách políciu. Chet v Londýne rozmlátil hotelovú izbu a spôsobil škodu za 1200 libier. 24ročný Chet má už dlho problémy, od 16 rokov bojuje so závislosťou od drog.

Amanda Bynes sa po vyše troch mesiacoch ukázala na verejnosti, a konečne vyzerá, že sa má okej. Dokonca má normálnu farbu vlasov, je normálne oblečená a aj obutá. Výrazný posun dopredu.

Amber Rose vydáva knihu. Asi sa inšpirovala Kim Kardashian. Keď môže mať knihu ona, môžem mať aj ja! To si asi povedala a tak je v októbri vychádza kniha How to be a bad bitch. Chudák Gutenberg sa musí v hrobe obracať.

Z Willow Smith je už najnovšie aj modelka. Stala sa novou tvárou značky Marc Jacobs. Takto vyzerá prvá fotka z kampane:

Trailer k dokumentárnemu seriálu o Caitlyn Jenner I Am Cait uzrel svetlo sveta. Caitlyn má ale aj iné novinky. Bola oslovená, aby robila rozhodcu v Miss USA. Zatiaľ ponuku neprijala, no ani neodmietla. Po zmene pohlavia jej stúpnu aj zárobky – zatiaľ čo Bruce si ako motivačný speaker zarobil za jedno vystúpenie okolo 25, 000 dolárov, Caitlyn by si podľa TMZ mohla pýtať až 100, 000 dolárov.

 

Rita Ora už má vonku nový videoklip k pesničke Poison.

 

Kelly Clarkson prespievala Rihanninu Bitch Better Have My Money pre BBC Radio 1.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk