Lietam v tom tiež

pridal locco 9.6.2015 o 20:13


Teraz sa pozrieme bližšie na zúbok prekrásnej modelke Kate Moss, ktorá vyzerá až podozrivo dobre na svoj vek. Teda za predpokladu, že sa narodila v 19. storočí.

Ako je už dobre známe, Kate sa vďaka svojej náklonosti k prekurzorom dostala neraz do problému. Fotky jej pokrkvanej tváre kolujúce po internete sú už dnes legendárne. Briti si tieto fotky s obľubou tlačia a pribíjajú na drevené tablá s nápisom pozor pes. Ich predzáhradka je v bezpečí. Na ostrovoch by ste museli dlho hladať, aby ste našli podobnú postavičku, ktorá je totálnym protipólom zdravej životosprávy. Je aj dobre známe, že Kate je dobrá kamarátka s Donatellou Versace, s ktorou sa delí o svoje poznatky, ako by mala vyzerať krásna a zdravá žena.

No teraz už k samotnému incidentu, ktorý sa odohral na palube lietadla počas jej návratu z Turecka, kde oslavovala blížiace sa narodeniny kamarátky. Dúfam, že aj ona dáva Kate také kvalitné rady ohľadne starostlivosti o pleť ako Donatella. Veď v núdzi poznáš priateľa. Samotná Kate má pravdepodobne veľký strach z lietania, a ako to už býva, človek začne potláčať obavy alkoholom. Veď to niektorí poznáte, ako si pred letom iba trochu vypijete a potom sa zobudíte až v samotnej dovolenkovej destinácii. Takže bývalá múza niekoľkých módnych návrhárov, ktorí by zrejme potrebovali odborné zrakové vyšetrenie, sa pred samotným letom trochu posilnila priehľadným nápojom, ktorý ihneď po požití dodáva konzumentovi neobvyklú silu a sebavedomie.

Pri vstupe do lietadla jej fľaša vodky trčala z kabelky ako uzáver alpy z vrecka vojenskej vychádzkovej košele, čo neušlo pozornosti príslušného personálu. No bohužiaľ pre nich sa Kate tanečným, pravdepodobne krumpovým krokom dostala na palubu, kde sa celý incident iba zhoršoval. Kate popíjala veselo ďalej a sem-tam počastovala personál lietadla nejakým superlatívom. No studňa vyschla a ona sa začala dožadovať ďalšej zásoby živej vody. Nevydalo, a tak Kate pokračovala vo svojom hysterickom krumpovom vystúpení, ktoré po pristátí ukončili policajti veľkolepým záverečným ceremoniálom odovzdávania železných pút na jej obschnuté predlaktia. Ale ako to už býva, celý príbeh má dobrý koniec a Kate obišla bez ujmy. Teda maximálne si už s nemenovanou leteckou spoločnosťou nezalieta, ale to ju určite netrápi, keďže v dome sa jej povaľuje nevyužitá metla.

Ľavá, pravá, ľavá, pravá. Len mi zabudli na chodníku vyznačiť, kde mám urobiť otočku. Či vlastne kde som.

Takto preštastne sa Kate tvári za triezva.

Tu vzýva Bohov, aby jej poradili s výberom alkoholu do lietadla. Nakoniec dobre zrobili.

Kate práve poštou obdržala pozvánku do Rače na vinobranie. Daj na to.

Prvý klient, ktorý sa teší na spoločnú novinku dvoch kamarátiek z oblasti estetickej medicíny.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk