Bude to chlapec!

pridal WonderWoman 11.6.2015 o 13:18


A nie, nie je reč o Caitlyn Jenner, ktorá sa rozhodla pre ďalšiu zmenu.

Reč je o malom Westovic embryu, ktoré nosí Kim pod srdcom. Malá North môže byť kľudná, nebude sa musieť o svoje bábiky alebo Chanelovské šatičky deliť s mladšou sestrou, bude mať totiž bračeka. (Ak sa samozrejme nebude raz opičiť po svojom nevlastnom dedkovi).

Viaceré zdroje informovali magazín Us Weekly, že Kim už môže dať Diorovi šiť modré dupačky. Teda, takto to nepovedali. Podľa nich Kanye miluje North a.k.a. Nori viac, ako čokoľvek na svete, ale aby bol jeho svet kompletný, chcel by malého chlapca. Ďalší zasvätenec zase povedal, že Kim je rovnako nadšená a že vždy túžila mať dve deti – dievča a chlapca. A že Kim sa väčšina želaní vždy splní už vieme.

ALE! To by nemohol existovať Twitter, na ktorom dnes Kim poprela tieto „zaručene overené informácie od spoľahlivých zdrojov“ a vyhlásila, že ešte nikomu neprezradili pohlavie ich druhého potomka. „Nič nie je potvrdené, kým to nepočujete odo mňa!“, zahlásila striktne Kim do statusu a zavrela tak ústa všetkým nadšencom, ktorí už začali vymýšľať vhodné chlapčenské mená. Nižšie vám prinášame fotopríbeh, ako to v skutočnosti bolo podľa nás. A nebojte sa, keď bude pohlavie najmladšieho Westa potvrdené, budete prví, ktorí sa to dozvedia.

Kim po onom úspešnom koituse, počas ktorého s Kanyom splodili druhé dieťa.

Kim zisťuje, že je druhýkrát tehotná. A že je sranda, že sa to s tak malým gašparkom podarilo.

Kim s mamou na ultrazvuku, Kris ako blízky zdroj telefonuje do Us Weekly a prezrádza, že bude mať vnuka.

Kim si ešte pre istotu urobí ultrazvuk sama doma a zistí, že pohlavie dieťaťa sa ešte nedá určiť.

Kim posiela do sveta veľavravný odkaz, že je jedno, či privedie na svet chlapčeka alebo dievčatko, dôležité je, aby malo všetkých desať prstov. Tak to má byť Kim. Hlavne aby bolo zdravé. Bohaté a slávne bude zaručene.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk