Riri a biela baletka

pridal locco 13.6.2015 o 12:20


Vitaj v klube Rihanniných údajných milencov, Karim. Asi nebudeš prvý ani posledný, keďže jej zoznam má viac strán ako zdravotná karta Rudolfa Schustera.

Už dlhšie sa špekuluje o mene ostatného milenca ohromne talentovanej speváčky Rihanny. Ani jeden z nich však oficiálne nepotvrdil ich spoločnú romantickú zápletku. Akýmsi nepriamym dôkazom by mohli byť fotky pochádzajúce spred podniku v Hollywoode. V útrobách populárneho klubu 1OAK strávili obaja istý časový úsek a neskôr sa obaja vytratili rôznymi východmi. Teraz by som mal využiť praktiku bulváru a odvolať sa na blízky zdroj a hneď by vám bolo jasné, že píšem pravdu o ich vzťahu. Bohužiaľ, nemám žiaden blízky zdroj. Skúsil som sa opýtať manky, či vie, kto je Rihanna. Naivne si myslela, že sa jedná o nového výrobcu dráteniek.

Ja vám aj napriek rôznym dohadom tohto chalanka predstavím. Jeho meno je Karim Benzema. Je to futbalista, ktorý hrá za španielsky veľkoklub Real Madrid, ktorý má prezývku biely balet. To bolo len na okraj, aby ste pochopili titulku. Jeho spoluhráčom je aj Ronaldo, ktorého ste mohli prednedávnom vidieť, ako mu jeho kamarát bukvárik natiera chrbát.

Karim a Riri sa prvýkrát stretli na minuloročných majstrovstvách sveta vo futbale, kde Riri tak oduševnene fandila, až jej vypadlo prsíčko.

Musím uznať, že Ririn manážer sa pri výbere jej partnera skutočne vyznamenal. Riri tvrdo pracuje na novom albume, tak si treba zabezpečiť promo prostredníctvom bulváru. Nakoľko sa Leo už stíha uhýbať bozkom od novej priateľky a Richie Akiva nebol mediálne známa tvár, tak Karim je tá najlepšia voľba. Karim je celosvetovo uznávaná kopačka a jeho meno pozná aj ktorýkoľvek futbalový fanúšik treťoligového tímu v Moldavsku. Toto romantické prepojenie bude fungovať skvele oboma smermi, kedže aj Realu by sa zišiel predať nejaký dres naviac. Ale aby som k nim nebol úplne nespravodlivý, možno sa majú úprimne radi. Každopádne si Florentino Pérez a Ririn manažér môžu ruky mädliť.

Podľa odtieňu rúžu tipujem, že fandí Ravens.

Aspoň bacuľka vzadu sa teší, že ich fotia.

Fakt mi treba. Rozmýšlam, že sa vrátim hodiť cik na keramiku.

Verný klubovým farbám aj v civile.

Nechcel by som byť v prítomnosti Karimovho kamaráta, keď sa vyzuje.

Zaskočený Karim dostal nemravný návrh od tmavého pána.

Baleťáci v akcii

Riri táto sa ti fakt podarila



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, Kto s kým, Rihanna




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk