Olympijské hry na dvore

pridal locco 15.6.2015 o 18:50


Pri príležitosti spoločných 29-tích narodenín sa Mary-Kate a Ashley Olsenové zúčastnili pompéznej oslavy na tému Olympijských hier.

Na oslavu si nepotrebovali prenajať celú halu ako tehotný hobit, vždy vysmiatym dievčatám stačil menší dvor s výbehom a pár rekvizitami. Spolu s nimi sa tejto oslavy zúčastnili aj ich spoloční známi, ktorí sa rozdelili do dvoch tímov. Mary-Kate predsedala červenému tímu, Ashley zasa burcovala svojich zverencov v modrom tíme. Výsledky jednotlivých športových disciplín neboli zverejnené, pretože zvíťazila zábava. Zahraničné média špekulujú, prečo na túto oslavu nebol pozvaný Ladislav Borbély, ktorý by svojim komentovaním pozdvihol toto športové zápolenie na najvyššiu úroveň.

Som vlastne rád, že medzi celebritami sa stále nájde aj zopár ľudí, ktorí sa dokážu normálne zabaviť v kruhu najbližších. Vychytené celebrity radi oslavujú narodeniny vo veľkom štýle. Už týždeň predtým si rezervujú tie najvychytenejšie podniky, vyberajú tie najdrahšie šaty a svoje bezodné chlebníky systematicky dopĺňajú hop-šup práškom. Potom sa im však môže stať, že dopadnú ako Naomi Campbell, ktorá sa medzi kopou neznámych tvárí musela cítiť, ako ja na matematickej Olympiáde.

Trochu som porozmýšľal, prečo si Olsenky zvolili takýto nenáročný spôsob zábavky. Napokon som dospel k záveru, že sa chceli vrátiť do detstva, ktoré prakticky neprežili. Maty-Kate a Ashley putovali rovno z pôrodnice pred televízne kamery, tak je jasné, že nemali čas na nejaké trápne hrátky v piesku. Blízky zdroj mi potvrdil, že keď mali tri roky, mama im kúpila mončičákov na hranie. Jej ťah však nevyšiel a obe sestry s mončičákmi drilovali na divadelné predstavenie Othella. Ako sa však zdá, na staré kolená obe sestry poľavili a pravdepodobne si zoradili priority. Ashely randí s režisérom Bennettom Millerom a Mary-Kate našla šťastie v náručí obschnutého francúza.

Prekážková dráha na Lešti.

Pripravení na derby Trnava – Slovan.

Až teraz rozmýšľam, čo tam robilo to tretie mužstvo v bielych dresoch.

 

Absencia Kuchajdy pod pažou naznačuje, že súťažiaci sa šetrili.

Ashley až teraz zareagovala na výzvu Ice Bucket Challenge

Samotný majster slova na koniec







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk