Pohľad do zákulisia

pridal locco 16.6.2015 o 17:52


Dnes som sa dozvedel, že sa chystá dokument z prostredia pôvodného kultového seriálu Beverly Hills 90210. A hneď som si cvrkol.

S únikom moču majú pravdepodobne problémy aj vtedajší hlavní predstavitelia Beverly Hills, keďže všetci sa nachádzajú na hranici 50-tky. Teda okrem Gabrielle Carteris. Tá už mala päťdesiat, keď hrala Andreu Zuckermanovú. Ak sa nachádzate v podobnom vekovom intervale, tak je vám tento seriál dobre známy. Vysokú sledovanosť tohto klenotu ovplyvnil aj fakt, že na dvoch slovenských programoch toho nebolo veľa na výber. Okrem Dempsey, Makepeacovej, Derricka a Štefana, mi nič iné zo seriálovej tvorby nezanechalo na mozgovej kôre veľké škvrny. Možno ešte tá krajčírka, ktorej syn zostarol o 18 rokov počas jedného dielu.

Seriál Beverly Hills 90210 vznikol v USA na začiatku 90-tich rokov. Na svedomí ho mal Aaron Spelling, ktorého dcérenka úplnou náhodou dostala jednu z hlavných úloh. Poďme však k rýchlemu briefu. Zásadová štvorčlenná rodinka zo zmrznutej Minnesoty sa presťahovala do slnečnej Californie. Keďže všetci štyria dovtedy iba odhŕňali sneh, tak sa zo dňa na deň ocitli v úplne inom svete. Svete plnom nástrah a pokrivených charakterov. Mám teóriu, že Jim nastupoval v Minnesote do auta ešte vlasatý. Po príchode do hniezda neresti vyprevadili rodičia Jim a Cindy svoje detváky na miestnu strednú školu, kde sa všetko začalo. Dvojičky Brenda a Brandon si ihneď po zápise uvedomili fakt, že toto tu bude raj.

Ja som tento seriál miloval. Každé ráno sme sa zbiehali pred školou ako muchy pri hovne a štebotali, čo sa včera odohralo v Beverly Hills. Bez rozdielu veku, pohlavia, farby a vierovyznania prispel každý študent svojou troškou do fanaticky vedenej debaty. Z celého seriálu mi v pamäti najviac utkvelo ľavé oko Brendy Walshovej, ktoré bolo o niekoľko poschodí vyššie ako to pravé. A samozrejme blondína Kelly, ktorej krása a problémy presahovali bežné myslenie spolužiačky vyschnutého školáčika. Mätne si pamätám aj na Dylana, ktorého čelo mohlo slúžit ako pristávacia plošina pre lietadlá na námornej lodi. No ale čo si budeme hovoriť, najviac zo svojho účinkovania v seriáli vyťažil David.

Pripravovaný dokument s názvom The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story, nechá diváka nahliadnuť do zákulisia prípravy samotného seriálu. Divák uvidí všetky svoje obľúbené tváre, ale aj ich správanie mimo vyhradeného filmového pľacu. Z prvých štyroch séríi ostalo veľa nevyužitého materiálu, tak prečo ešte nepodojiť 20-ročnú kravičku. Ak si na Beverly Hills dobre pamätáte, tak si teraz plieskate do stehien rovnako ako ja.

Chalan napravo mal krátku životnosť. Nestihol si užiť záľubu kostymérky vo farbách a geometrických tvaroch.

Strohé vyjadrenia mladej generácie k blížiacim sa voľbám.

Andrea nepochopila zadanie. Na plážové fotenie si obliekla kroj.

Ako vidíte, neklamal som. Zorný uhol s maximálnym rozpätím.

Ani tu.

Jim a Cindy ešte nevedia, že Donna bude mať neskôr vlastnú reality šou.

Colombo z Peach Pitu.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk