Charlize Theron a Sean Penn sa rozišli

pridal kara 18.6.2015 o 16:43


A láske je koniec.

Blízky a vraj dôveryhodný zdroj to prezradil pre UsWeekly. Rozišli sa po ich májovom výlete do Cannes, a Charlize je vraj tá, ktorá 1 a pol ročný vzťah ukončila. Dôvod je zatiaľ neznámy, ale určite bude zaujímavý, keďže ešte pred mesiacom Charlize básnila pre Elle UK o tom, ako je Sean láskou jej života. A Sean sa zas rozhodol začiatkom mája predať dom, pretože mal v pláne presťahovať sa k Charlize a aj adoptovať jej trojročného syna. Predaj domu si už ale stihol aj rozmyslieť, a zrejme dobre urobil. Magazín People zistil, že od začiatku tohto mesiaca už Sean a Charlize nežijú spolu, a tak Sean dom v Malibu opäť využíva.

Čo také dramatické sa teda za ten mesiac stihlo udiať si naozaj neviem predstaviť. Ak by to nebolo takto „zo dňa na deň“, videla by som v tom možno tikanie Charliziných biologických hodín, no toto sú asi témy, ktoré stihli prebrať predtým, než sa v januári zasnúbili.

Charlize a Sean, keď sa ešte ľúbili







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk