Deduško Večerníček

pridal locco 23.6.2015 o 11:24


Prinášam vám jeden z množstva šťastných príbehov, ako si starý pán našiel o niekoľko desiatok rokov mladšiu ženu, ktorá ho zaručene miluje.

Seladón Richard Gere má 65 rokov. Jeho vek však nie je verejným tajomstvom ako dátum narodenia Petra, Justina a aj Topoľského. Tu ide o inú senzáciu. Aj napriek vysokému veku si Richard našiel o 33 rokov mladšiu priateľku. Táto Španielka sa volá Alejandra Silva. Má 32 rokov a výbornú povesť. V kuloároch sa povráva, že Alejandra rada obšťastňovala mužov s modrou krvou. Nakoľko Alejandra už stačila vrhnúť jedno dieťa, tak by som asi trochu pošpekuloval, kto je jeho otcom. Myslím, že pri nedávnej korunovácii španielskeho kráľa sa na kráľovskom dvore zbehlo množstvo potenciálnych kandidátov. Sami však dobre viete, že nie je všetko pravda, čo sa hovorí. Veď aj o Erike Jé sa povráva, že ma silikónové implantáty, zatiaľ čo my sme skalopevne presvedčení o zázračných účinkoch nemenovaných tabletiek.

Richard sa práve nachádza v štádiu rozvodu a tak mu asi trochu preplo. Pred pár dňami sa Richard a Alejandra vybrali do Talianska na filmový festival, kde Richard predstavil Alejandru ako svoju oficiálnu partnerku. Čo je však oveľa zaujímavejšie, Richard a Alejandra už tvoria pár približne rok. Takže prečo sa tak dlho skrývali? Nebojte sa, mám jednu teóriu. Vzhľadom na Alejandrinu povesť sa mi núka jediná možnosť. Dovtedy jej za sex normálne platil. Nápadne mi tento vzťah pripomína jeden film. Žeby Edward konečne našiel svoju Vivian aj v skutočnom živote? Alebo sa iba Richard nevie vzdať filmovej úlohy, ktorá ho preslávila po celom svete?

Vždy ma fascinovali ženy, ktoré sú schopné urobiť čokoľvek, aby si zabezpečili svetlú budúcnosť. Čiastočne aj pre svoje deti, len tým bude stačiť pár hračiek. Náklady na pravidelnú starostlivosť o vizáž a potlačenie staroby prostredníctvom chirurgických nástrojov sú tie najdôležitejšie položky na zozname bezcharakterných zlatokopiek. Pri predstave 8-hodinovej pracovnej doby sa im zahmlieva pred očami a do boja povolávajú zbrane najväčšieho kalibru. Vyťahané vagíny, ktorých teplo privedie k životu nejeden zošuverený peništek. Toto však určite nie je Alejandrin prípad. Ona Richarda nezištne miluje. A ešte ju priťahuje jeho charizma. Toto slovo je v takomto vzťahu absolútne kľúčové. Že charizma, ja odpadnem.

Spoločné fotky zo sicílskej pláže

Počuješ Richard, už mi nadávajú do zlatokopiek

Opatrovanie o seniorov zvláda s prehľadom

Si si pukol? Sa musím na chvíľu vzdialiť

Moja zlatá baňa. Len mi musíš urobiť dieťatko. Alimenty, starý môj.

Sympoška maximálna. Cha-ching

Ach, ešte žije

Zozadu to nie je zlé

Krv ma zatiaľ nahrnutú vo väčšej hlavičke

Z filmového festivalu. Ironický úsmev mladého pána naznačuje, že aj on počul o Alejandriných schopnostiach

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk