Rose McGowan odmieta nosiť pushupky

pridal kara 27.6.2015 o 21:59


A nechá sa kvôli tomu kľudne aj vyhodiť.

Rose McGowan si ešte určite všetci pamätáte vďaka seriálu Čarodejky. Veľmi sa o nej nepíše, no tento týždeň celkom rozvírila hladiny šoubiznisu. A môže za to scenár k filmu s Adamom Sandlerom, ku ktorému sa vyjadrila na twitteri. Nepáčilo sa jej totiž, ako mala na kasting prísť oblečená. Obtiahnuté tielko, legíny a pushupka, no neslýchané. Rose týmto jedným tvítom narobila také haló, až ju tento týždeň prepustil jej agent.

Do médií sa po tomto všetkom vyjadrila, že aspoň dievčatá prichádzajúce po nej budú vedieť, že nemusia zapredať svoje telo a dušu na to, aby mohli byť kreatívne, že to nie je cena, ktorá sa za to platí pri vstupe do tohto sveta, a ani by nemala byť. Tiež ašpirujúcim herečkám poradila, aby poznali svoju cenu a nenechali so sebou zaobchádzať ako s kusom mäsa.

Aké inšpiratívne. Len škoda, že to vychádza z úst Rose, o ktorej som za posledných pár rokov počula len v súvislosti s nejakým jej vyzliekaním sa. A roky predtým to tiež nebolo veľmi o inom.

Napríklad tu máte Rose na MTV Video Music Awards v roku 1998. V tom čase si ešte ako frajerka Marilyna Mansona asi myslela, že je okej prísť na červený koberec v podstate úplne holá. Ale pushupka v scenári jej vadí.

V roku 1995 ukázala cecky vo filme Doom Generation. Ale pushupka v scenári jej vadí.

Cecky ukázala aj v roku 1997 vo filme Going All The Way. Ale pushupka v scenári jej vadí.

V roku 2002 si zatancovala pri tyči vo filme Roads to Riches. Ale pushupka v scenári jej vadí.

Striptérku si zahrala aj v roku 2007 vo filme Grindhouse: Planet Terror. Ale pushupka v scenári jej vadí.

A v roku 2013 sa objavila v tomto krásnom umeleckom videu, v ktorom pobehuje vyše tri minúty kompletne holá a ukáže nám aj jej spodný zostrih. Ale pushupka v scenári jej vadí.

Aj vy cítite to pokrytectvo? Nebojte sa, ja vám to vysvetlím. Rose nemá problém so žiadnou podprsenkou, ale snaží sa zmeniť profesiu a z herectva presedlať na réžiu. Asi o ňu veľmi nebol záujem, a tak si svoj režijný debut zorganizovala sama a zavesila na youtube. A tak si trocha robí PR. Šikovná, no nie?








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk