Vyparádení seniori

pridal locco 29.6.2015 o 9:03


Dnes som sa s vami chcel podeliť o úžasný recept na ťahanú chrenovú tortu. Lenže partička vysmiatych seniorov s dúhovými šerpami by ma hneď rozšliapala.

Keby ste náhodou nevedeli, tak za morom to žije. V piatok Najvyšší súd schválil návrh na manželstvá medzi osobami rovnakého pohlavia vo všetkých 50-tich amerických štátoch. Koľko to radosti. Toto asi nie je téma, ktorá by sa mala rozoberať v bulvári. Lenže včerajší dúhový pochod v New Yorku viedol samotný Gandalf. To je veľká celebrita. A o celebritách treba písať. Veď kvôli tomu ste tu, či nie? Alebo fakt čakáte na ten recept?

Sirovi Ianovi McKellenovi na čele pochodu zdatne sekundovali aj ďalší bojovníci za práva gayov. Herec Derek Jacobi, umelec J. Christopher Neal a aktivistka Kasha Jacqueline Nabagesera. A ďalšie 2 milióny obyvateľov New Yorku. Si predstavte, že sa v nedeľu vyberiete do Mekáča a narazíte na takúto zápchu. A potom si nedaj. Sám by som bol zvedavý, koľko nešťastníkov sa náhodou priplietlo do tejto pompéznej veselky. Guvernér Andrew Cuomo využil túto príležitosť a počas prestávky zosobášil prvý vydajachtivý párik.

Ian McKellen je už roky povestný tým, že je homosexuál a je na to patrične hrdý. Pri príležitosti tohto pochodu si aj trochu zaspomínal na minulosť. Povedal, že keď v roku 1967 prišiel do New Yorku, aby sa stal hercom, musel predstierať, že je heterosexuál. Ja mám pocit, že dnes je to presne naopak. Ďalej povedal, že sa musel dlho pretvarovať, lebo vtedy bola téma homosexuality tabu. Rozhodnutie Najvyššieho súdu pokladá za správne, pretože homosexuálne orientovaní ľudia sa už nemusia cítiť limitovaní, majú rovnaké práva ako ostatní a konečne môžu byť sami sebou. Hm, mám pocit, že som na niečo zabudol.

Chalani sa práve dozvedeli, že v Lidli je francúzsky týždeň

Malý si myslí, že idú na zápas Mets

Vykusovačka naživo

Guvernér Andrew Cuomo

Starosta New Yorku Bill de Blasio s rodinou

Ani odložený Stormtrooper nie je výnimkou

Góóóóóóóóóóóóól

Životné prostredie išlo tentokrát bokom

Slečna opatrne, lebo vám zrušia Instagram

Toto bude asi chlapík

Pes vpravo dole nechápe

Keby vás to zaujímalo, krátka reportáž

Musel som







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk