Ako vyšli niektoré celebrity s (ružovou) farbou von

pridal WonderWoman 30.6.2015 o 21:56


Alebo o tom, že niekto to rád horúce.

V súvislosti s piatkovým schválením homosexuálnych manželstiev v USA, o ktorom ste si už na Pikoškách mohli prečítať, sme sa rozhodli zaspomínať si na priznania niektorých celebrít. Je pravda, že v súčasnosti už je vo svete celebrít heterosexualita pomaly „out“, ale nebolo tomu tak vždy. Niektoré hudobné a filmové hviezdy mali problém s priznaním svojej sexuality a niektorí to určite taja do teraz. My sme ale vybrali niekoľko známych odvážlivcov, ktorí namiesto vodenia sa za ručičky s asistentkami, alebo akože kamoškami, vystúpili pred verejnosť a hrdo vyhlásili, že preferujú rovnaký obsah v spodnom prádle, ako majú oni sami.

 

Wentworth Miller určite zlomil mnohé väzňov-chtivé ženské srdcia, keď v decembri 2013 pre magazín Out priznal, že je gay. Nebolo to tak úplne dobrovoľné, v auguste toho roku totiž napísal list organizátorom ruského filmového festivalu, ktorí propagovali anti-homoesexuálne zákony. Tí to samozrejme publikovali, čím Wentwortha dohnali k viacerým samovražedným pokusom, ako priznal v rozhovore pre Out magazín.

Obľúbená komička Ellen DeGeneres sa k homosexualite priznala vo svojej vlastnej show v roku 1997 pri natáčaní dielu s Oprah Winfrey. V tom istom roku mala titulku v magazíne Time s textom: „Áno, som lesba“. Taktiež v seriáli s názvom Ellen, v ktorom stvárňovala hlavnú postavu, povedala psychologičke, ktorú hrala opäť Oprah, že je zaľubená do osoby menom Susan.  Od roku 2008 je zosobášená s herečkou Portiou Rossi, s ktorou majú krásny harmonický vzťah.

Sympatická herečka Ellen Page mala emotívny prejav na konferencií za ľudské práva vo februári 2014. „Dnes som tu, lebo som lesba.  A lebo možno môžem prispieť k zmene. Pomôcť ostatným prežiť ľahšie časy.“

Tak toto ma napríklad prekvapilo. Herec zo seriálu Game of Thrones, ktorý má najzložitejšie texty zo všetkých, je gay. Kristian Nairn, známy ako Hodor, to zverejnil v marci 2014 odpoveďou na fanúšikovskom blogu. „Nikdy som svoju sexualitu pred nikým neskrýval. Čakal som, kedy sa na to opýtajú v nejakom interview. Nie je to niečo, čo by ste len tak vypustili von. Snažil som sa k tomu nasmerovať otázky, no bezvýsledne.“ Zlatý milý Hodor.

Jim Parsons, alebo milovaný Sheldon, vyhlásil v máji 2012 pre New York Times, že je v 10 ročnom vzťahu s partnerom Toddom Spiewakom. V roku 2014 mu poďakoval vo svojej ďakovnej reči na Emmy awards. Aké milé. Soft kitty, warm kitty, little ball of fur…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk