Ben Affleck a Jennifer Garner sa rozvádzajú

pridal kara 30.6.2015 o 20:56


A oznámili to svetu deň po ich desiatom výročí.

Tak predsa len to bola pravda. Nie vždy sa tie blízke zdroje mýlia. A dokonca sa nemýli vždy ani OK! magazín, čo je pre mňa ešte šokujúcejšie. Správy o rozvode Bena a Jennifer sa potvrdili. A zrejme boli tie blízke zdroje naozaj blízke, keďže na konci mája tvrdili, že Ben chce rozvod oznámiť ešte pred ich desiatym výročím. Sekli sa len o jeden deň. Včera – 29. júna – totiž ubehlo 10 rokov od ich svadby.

Rozvod potvrdili vo vyhlásení pre magazín People:

„Po dôkladnom rozmýšľaní a zvažovaní sme urobili ťažké rozhodnutie rozviesť sa. S láskou a priateľstvom sa posúvame ďalej a sme oddaní spoločnému vychovávaniu našich detí, ktorých súkromie prosíme rešpektovať v tomto ťažkom období. Toto bude náš jediný komentár k tejto súkromnej rodinnej záležitosti. Ďakujeme za pochopenie.“

Ben a Jennifer spolu majú tri deti: 9 ročnú Violet, 6 ročnú Seraphinu a 3 ročného Samuela. Spoločne majú majetok v hodnote 150 miliónov dolárov, a tak už teraz pracujú s mediátormi na jeho rozdelení. O rozvod požiadajú, až keď sa dohodnú na rozdelení majetku a starostlivosti o deti, informovalo TMZ.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk