Čo dva týždne dali

pridal kara 30.6.2015 o 18:44


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Aj keď Keira Knightley meno svojej dcérky stále neprezradila, aspoň sa neskrýva vo svojom dome a nejaký šikovný paparazzi ju už stihol aj odfotiť pri kočíkovaní. Tehotenstvo jej zjavne prospelo, z jej vychudnutej postavy je už zdravo štíhla a aj cecky jej narástli.

Jennifer Love Hewitt porodila minulú stredu syna. Ten sa volá Atticus James Hallisay. S manželom Brianom Hallisayom už majú 1, 5 ročnú dcéru Autumn James, takže pri výbere mena ostali verní rovnakým iniciálom.

Kim na Deň otcov potvrdila, že predsa len čakajú s Karolom chlapca.

Aj Evangeline Lilly je tehotná. Svoje tehotenstvo oznámila naozaj štýlovo – s brušiskom si nakráčala na premiéru jej nového filmu Ant-Man. A súdiac podľa jeho veľkosti, bábätko už asi čoskoro príde na svet. Evangeline čaká druhé dieťa s partnerom Normanom Kalim, ktorého spoznala pri natáčaní seriálu Lost.

Britney Spears krachol ďalší vzťah. S Charliem Ebersolom sa rozišli pred vyše týždňom po 8 mesiacoch. Britney si hneď vymazala všetky spoločné fotky z Instagramu, a tým vlastne rozchod nepriamo potvrdila. Blízky zdroj povedal, že Charlie s Britney bol kvôli nie práve tým najsprávnejším dôvodom. Britney jeho nečestné zámery teda asi prekukla a láske je koniec. Nejaký Charlieho kamarát sa mu ale pokúsil napraviť reputáciu a povedal pre People magazín, že Charlie je z rozchodu zdrvený a myslel si, že Britney je tá pravá.

Nick Jonas sa už tiež stihol vyjadriť k rozchodu s Oliviou Culpo. Pre E!News povedal: „Želám jej len to najlepšie do budúcnosti a prežili sme krásne dva roky.“ Na otázku, či má v pláne hľadať hneď novú frajerku, odpovedal: „Neviem, je príliš skoro. Som teraz zameraný na prácu a to je moja hlavná priorita.“

Charlize Theron a Sean Penn majú asi dobrých kamarátov, ktorí nepredávajú každý detail z ich života médiám. Doteraz sme sa totiž od žiadneho blízkeho zdroja nedozvedeli, čo stálo za ich náhlym rozchodom. Jeden blízky zdroj sa ale predsa len našiel, a ten prezradil magazínu UsWeekly, že Charlize prestala po festivale v Cannes odpovedať na jeho správy a dvíhať mu telefón, skrátka ho úplne odrezala. Predpokladám teda, že tam asi bol celkom vážny dôvod.

Po aprílových správach o tom, že stav Bobbi Kristiny sa zlepšuje, prišli o čosi smutnejšie správy. Jej rodina vydala minulý týždeň oficiálne vyhlásenie: „Napriek skvelej zdravotnej starostlivosti sa stav Bobbi Kristiny naďalej zhoršuje. Dnes bola presunutá do hospicu. Ďakujeme všetkým za podporu a za modlitby. Je to v božích rukách.“ Cez víkend boli pred hospicom videní jej plačúci príbuzní, takže to s ňou asi naozaj nevyzerá dobre. Držíme palce.

Lamar Odom smúti. Len týždeň potom, čo zomrel jeho najlepší kamarát Jamie Sangouthai (na foto vpravo) na predávkovanie heroínom, zomrel ďalší jeho dobrý kamarát. Bobby Heyward (na foto vľavo hore) zomrel tiež na predávkovanie drogami. V skvelých kruhoch sa ten Lamar pohybuje.

Alessandra Ambrosio na chvíľu odložila svoje anjelske krídla a skúsila si povolanie herečky. V brazílskej telenovele Verdades Secretas si zahrala aj posteľové scény, kvôli ktorým sa úplne vyzliekla.

Sestrerské modelkovské duo Gigi a Bella Hadid zdobí obálku júlového V magazínu.

Avril Lavigne porozprávala v Good Morning America o svojom boji s lymskou boreliózou. A poplakala si pri tom.

Trailer na posledný film Robina Williamsa už uzrel svetlo sveta. Film bude mať premiéru v júli.

 

Homer a Marge Simpsonovci sa ako správne celebrity vyjadrili k rečiam o ich rozvode.

 

Jimmy Kimmel sa nechal inšpirovať Kim Kardashian a aj on napísal list pre svoje staršie ja na rok 2025.

 

Madonna a jej nový klip, v ktorom uvidíte Miley, Beyoncé, Ritu Oru, Katy Perry a dokonca aj Karola:

Selena má tiež novú pesničku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk