Slečna dokonalá

pridal locco 7.7.2015 o 7:49


Ak pri pohľade na nádhernú ženu radi trieskate myškou o podložku, tentoraz sa od zúrivosti zahryznete do monitoru.

Počkať, nepreskakujte hneď do galérie. Musím vás varovať. Ešte predtým, ako vykonáte tento krok, rýchlo si objednajte novú pc zostavu či tablet. Teda za predpokladu, že ste nekontrolovateľný cholerik. Pre túto úzku skupinku čitateľov mám dobrú radu. Doma majte vždy uvarené zemiaky. Hneď ako sa vás zmocní pocit zúrivosti, tak rýchlo bežte do kuchyne a tie zemiaky rozbite holými päsťami na kašu. Máte vlastnoručne vyrobenú prílohu k hlavnému jedlu a zároveň ušetríte kopu peňazí. Možno je však už neskoro a vy práve bežíte do Tesca pre lacný tablet.

Modelka Bar Refaeli sa práve nachádza v Paríži, kde sa koná nejaká vychytená módna udalosť. Neviem či som trafil, ale ide o predvádzanie modelov ušitých na mieru, ktoré sú charakteristické iba pre mesto Paríž. Táto udalosť trvá týždeň, tak sa tam stihne pomotať kopa celebrít. Mňa však móda nezaujíma a dobre viete, že svojim súperkám dávam každý týždeň 2 body. Aby som nezabudol, Bar sa prednedávnom zasnúbila s podnikateľom Adim Ezrom, takže v najbližšom čase by sme sa mali dočkať svadby. Ako inak, ja vám zo svadby prinesiem podrobnú reportáž. Budem na mieste. Ja budem prvý, kto sa ozve po rabínovej otázke, či má niekto námietky proti tomuto manželstvu. Možno ma uvidíte aj na fotkách. Ja budem ten blázon, ktorého budú štyria muži v oblekoch vynášať  zo synagógy.

Tak sa kochajte

Bonus pre úchylov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk