Koho bábo?

pridal kara 8.7.2015 o 5:49


Ktorá celebritná rodinka predstavila svoje nové bábätko?

Počas posledných pár rokov pracujú asi bociany v holyvúde nadčasy, koľko sa toho rodí… Toto konkrétne bábätko patrí Baldwinovcom a má len tri týždne (na fotkách necelé dva). Hilaria stihla popri fotení svojho zmenšujúceho sa brucha na Instagram zorganizovať aj rodinné fotenie, v ktorom s Alecom predstavujú svetu svojho syna Rafaela Thomasa Baldwina. Výsledkom fotenia sú milé rodinné fotky ako zo súkromného albumu. V súkromnom albume ale samozrejme neostali, Baldwinovci ich predali hneď niekoľkým magazínom. No čo, veď kočíky sú drahé, treba to trocha speňažiť. A aj tá vysoká škola vraj niečo stojí.

Hilaria prezradila aj to, že malý Rafael sa narodil o pár týždňov skôr. Žiadne zdravotné problémy ale našťastie nemal, a tak sa z predčasného pôrodu dokonca aj trocha tešila – Rafael mal totiž už teraz 3100 gramov, ktovie aký veľký by bol, keby sa narodí v termíne.

Na fotkách sa novým bratom chváli aj ich prvé spoločné dieťa – 20 mesačná dcéra Carmen, ktorá je chúďatko strašne škaredé dieťa, snáď z toho vyrastie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk