Pán Klobáska

pridal locco 13.7.2015 o 8:23


Dnes nebudú cecky, všetky sa predo mnou ukrývajú na Comic-Cone. Takže musím urobiť radosť ženskému publiku.

Herec Jon Hamm sa preslávil vďaka dvom základným elementom. Svojim hereckým nadaním a odporom k spodnému prádlu. Jeho herecké kvality nedokážem posúdiť. K tomuto pánovi sa vždy dostanem iba prostredníctvom bulváru. Povráva sa, že Jonov peništek je taký veľký, že by s ním mohol rozbíjať atómy v Mochovciach. Nakoľko Jon nerád ukrýva svoju pýchu do útrob spodného prádla, tak obrysy jeho beštie budete môcť vidieť na vlastné oči. Týmto pádom som stratil motiváciu ďalej písať, lebo všetky už slintáte nad fotkami v galérii. Práve ste popustili uzdu vašim fantáziám a hneď si predstavujete, ako na tej hrazde robíte zhyby. Možno sa však mýlim a Jon trenky nosí, len ten jeho hever sa po pár krokoch dostane vždy na slobodu.

V ostatnom čase sa však bulvár začal starať aj o jeho väčšiu hlavičku, nakoľko má Jon problémy s alkoholom. Tie sa však nepodpísali pod jeho údajný rozchod s dlhoročnou priateľkou Jennifer Westfeldt. Slovo údajne som použil zámerne, keďže sa zase musím spoliehať na bujnú fantáziu blízkych zdrojov. Hlavnou príčinou ich rozchodu bola Jonova neochota opeliť Jennifer. Jennifer má už 45 rokov, tak jej biologické hodiny tikajú hlasnejšie ako Orloj. Ako inak, ešte som sa dočítal o neprekonateľných rozdieloch. Toto je tá najčastejšia príčina rozchodov. Im dvoch to trvalo až 16 rokov, pokiaľ to zistili. Zaujímané, mňa napadol celkom iný dôvod. Jennifer má už takú zruinovanú vagínu, že sa prepadne hneď, ako dosadne na barovú stoličku.

Vyhradené pre dámy







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk