Čo dva týždne dali

pridal kara 20.7.2015 o 19:58


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Medzi Liamom Hemsworthom a jeho hereckou kolegyňou z filmu Independence Day: Resurgence Maikou Monroe to vraj iskrí. Minulý týždeň vykecali ako už tradične blízke zdroje pre magazín Us Weekly, že na párty počas dňa nezávislosti sa k sebe mali, držal ju za zadok a bozkávali sa. Niečo na tom asi bude, keďže len pár dní po tejto párty ich nafotili v Malibu na prechádzke.

Mila Kunis a Ashton Kutcher už boli manželmi na papieri ešte pred ich oficiálnou svadbou začiatkom tohto mesiaca. Blízky zdroj to potvrdil pre magazín Us Weekly. A aj Mila sa prekecla. Ešte mesiac pred ich svadbou nazvala Ashtona v rozhovore pre The Telegraph manželom.

O Beyoncé sa asi už dlho nepísalo, a tak sa najnovšie prechádza po New Yorku a zakrýva si brucho všetkým možným. A tak opäť začali špekulácie o tom, či nečaká druhé dieťa.

Do ulíc vyrazila aj Miranda Kerr, no nie sama, ale ruka v ruke s jej novým bohatým vtipným frajerom Evanom Spiegelom.

Demi Moore sa momentálne asi neusmieva tak pekne ako na fotke. A neusmieva sa asi ani jej asistent, ktorý už asi dostal výpoveď. Počas jej neprítomnosti usporiadal v jej dome párty, ktorá nedopadla veľmi šťastne. 21 ročný mladý muž sa utopil v bazéne. Demi sa už k veci aj vyjadrila cez jej hovorcu: „Som absolútne šokovaná. Bola som mimo krajiny, cestovala som za svojimi dcérami a mali sme ísť na narodeninový oslavu, keď som sa dozvedela tieto strašné správy. Stratiť dieťa je nepredstaviteľné nešťastie. Zo srdca myslím na rodinu a priateľov tohto mladého muža.“

Dva dni po zverejnení fotiek Scotta Disicka v objatí cudzej ženy asi Scott vytriezvel, a zrejme vrámci snahy zachrániť svoj takmer 10 ročný vzťah išiel na odvykačku. Absťák ale asi prišiel ešte skôr, než Kourtney zmäkla a vzala ho späť, a tak v rovnaký deň aj odišiel. Momentálne behá kade tade, žúruje a deti nevidel už mesiac.

Kylie Jenner má zrejme na háku, že jej milý Tyga sa vo voľných chvíľach rád poláska s penisom, ktorý nepatrí jemu, a tak vyrazili minulý víkend na rande na večeru. Asi ju presvedčil, že jej napichané pery mu robia lepšiu službu než napichané pery jeho kamarátky transky.

Ako to dopadne, keď sa Karol hrá na stylistu a Kim na modelku? Veľmi zle. Takto vyzerajú výsledne fotky z fotenia pre System magazine, ktoré sa udialo ešte za čias netehotných a blonďavých, no svetlo sveta uzreli až minulý týždeň.

Okrem nevkusných fotiek má ale Kim aj iné novinky – tehotenské brucho sa jej začína rysovať aj pod piatimi sťahovacími gaťkami. Na twitteri sa priznala k tomu, že za 20 týždňov tehotenstva pribrala 9 kíl.

Prvý oficiálny trailer na Suicide Squad už je vonku, zverejnili ho na Comic-Cone.

Reklamy sú out, krátke filmy in. Mila si v jednom takom zaúčinkovala ovešaná šperkami od Gemfields.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk