Čaute, pikoškári!

pridal kara 26.7.2015 o 20:01


Takto milo vám kýva Amanda Bynes.

No dobre, tak teda neviem úplne naisto, či to bolo práve vám, ale Lilinkin holyvúdsky kontakt Ignác Gúgel mi to takto zreferoval. Amandu nafotili pri odchode z párty pre Project Runway koncom tohto týždňa. Bola to jej prvá účasť na nejakej takejto oficiálnej párty od jej slávneho zbláznenia sa.

Čo je ale dôležité, Amanda vyzerá, že sa už má dobre, a snáď jej to vydrží aspoň tentokrát dlhšie než pár mesiacov. Veľkú zásluhu na jej zdravom pôsobení zohrala určite aj jej nová frizúra. Nie nadarmo sa hovorí, že vlasy sú koruna krásy. Stačí sa trocha učesať, zahodiť modré a fialové farby do koša, a hneď je z nej sympatická mladá dáma.

Ak sa čudujete, prečo má Amanda v noci pri odchode z párty slnečné okuliare, tak aj na to mám vysvetlenie. Jej odchod bol totiž zachytený aj na videu. A teraz bez srandy, z tohto by som sa vážne zbláznila aj ja. Ak máte epilepsiu alebo vás trápia migrény, radšej si to video ani nepúšťajte, mne ešte stále bliká pred očami, a to už ubehla pol hodina, odkedy som dopozerala.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk