Lewis Hamilton má novú zásuvku

pridal kara 26.7.2015 o 20:50


A opäť je to slávna speváčka tmavšej pleti.

Áno, ja viem, zásuvka je škaredé označenie pre ženu. Ale frajerka to nie je, takže buďme realisti. Keď môžeme používať slovo nabijak, musíme mať aj ženský ekvivalent. Ale prejdime k téme. Ktože teda najnovšie zohrieva posteľ Lewisovi Hamiltonovi? V máji sa špekulovalo o Gigi Hadid, o pár dní neskôr dokonca aj o Kendall Jenner. A teraz prišli blízke zdroje s novými super zaručenými informáciami, veď ako vždy. Lewis Hamilton trávi svoje voľné chvíle údajne v posteli s Rihannou.

Podľa toho údajného blízkeho zdroja, ktorému sa asi všetci zdôverujú, s kým spávajú, je to takto: „Flirtovali spolu už roky a vždy tam boli vzájomné sympatie, no od mája tohto roka spolu začali viac hovoriť. A keď im konečne ich práca umožnila stráviť víkend spoločne v tom istom meste, poriadne si to užili. Lewis je ňou veľmi očarený a myslí si, že je nie len sexy, ale aj veľmi vtipná, aj keď si uvedomuje, že má reputáciu ako lámačka sŕdc.“

Neviem teda, kde som bola ja, že o tejto Rihanninej reputácii neviem, ale asi len nie som tak dobre informovaná, a preto mi médiá neplatia za informácie o celebritách. Denník The Sun tiež informoval, že minulú sobotu párik videli v New Yorku na večeri a potom si vyrazili na párty do 1OAK, kde spolu vraj veľmi okato flirtovali.

Či je to pravda, či ide len o trtkačku alebo je v tom láska, to vám nepoviem. A možno to poriadne nevedia ešte ani oni dvaja. Rihannin hovorca nereagoval a Lewisov sa po otázkach vyjadril, že bez komentára.

Riha a Lewis minulý rok

Riha a Lewis v roku 2011







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk