Čo týždeň dal

pridal kara 27.7.2015 o 21:10


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Zaľúbený Calvin Harris sa chystá na veľký krok – zoznámiť Taylor Swift s jeho rodičmi. Blízky zdroj povedal pre UsWeekly, že Calvin a Taylor plánujú spoločne výlet do Anglicka, počas ktorého si odskočia na pár dní aj do Škótska za jeho rodičmi.

Sofia Vergara a Joe Manganiello už stanovili dátum svadby. Oni, samozrejme, nič neoznámili, ale urobili to za nich iní dobrí ľudia, ktorí si hovoria blízke zdroje. Podľa nich bude svadba 22. novembra na Floride v rezorte Florida’s Breakers Palm Beach.

Chloe Bartoli, ktorej nevadí, že je chlap 10 rokov zadaný a aj tak ho opáči, sa cíti ublížená. Kamarátom sa sťažuje, že po zverejnení jej fotiek so Scottom sa v podstate musela zavrieť doma, pretože na ulici po nej ľudia pokrikujú a nadávajú jej. Tvrdí, že medzi ňou a Scottom k ničomu nedošlo. „Chloe trvá na tom, že medzi ňou a Scottom v Európe k ničomu nedošlo. Hovorí priateľom, že je pre ňu ako brat. Bol strašne opitý a ona sa o neho starala, to áno. Ale hovorí, že tie fotky sú zavádzajúce. Trvá na tom, že so Scottom sú len najlepší priatelia.“ 

Máme tu nový celebritný párik. A títo dvaja sa mi k sebe strašne hodia. Tom Hiddleston a Elizabeth Olsen zrejme randia. Chvíľu sa už špekulovalo, či spolu nemajú nejaké pletky, a tak nepriamo to potvrdili, keď si vo štvrtok vyšli na rande. V Londýne ich nafotili v taxíku pri odchode z večere.

Ben Affleck a Jennifer Garner sa napriek rozvodu budú spoločne sťahovať. Plánujú si vraj prenajať dom od Brooke Shields. Svoj dom totiž prerábajú, aby si obaja vytvorili vlastný priestor, a nechcú s deťmi žiť na stavenisku.

Po takmer dvoch rokoch konečne rozviedli Khloé Kardashian a Lamara Odoma. Khloé a Lamar sa konečne dohodli, podpísali papiere a súd to už len odklepol. Khloé ale nesmúti a ide ďalej – v rovnaký deň, kedy sa oznámil jej rozvod, oznámila aj svoju novú talk show. Tá sa bude volať Kocktails with Khloé. K sebe domov si bude pozývať rôzne celebrity a budú spolu variť, popíjať a kecať o nesmrteľnosti chrústa.

Princ George oslávil minulú stredu druhé narodeniny. Pri tejto príležitosti bola zverejnená jeho ďalšia oficiálna fotka, ktorá je podľa oblečenia z krstín jeho sestry Charlotte.

Caitlyn Jenner má novú vnučku. Brandon a Leah Jennerovci nerobia len skvelú hudbu, ale už aj deti, a tak sa im minulú stredu narodila dcérka Eva James Jenner.

Raper Ice T a jeho prirodzenou krásou oplývajúca manželka Coco Austin čakajú dieťa. Coco to dnes oznámila na twitteri.

Kim nám doslova rastie pred očami. Takto stihla narásť za tri dni, odkedy boli nafotené tieto fotky.

Angelina Jolie po dlhej dobe vyvenčila svoje dvojičky Knoxa a Vivienne. Tí už majú 7 rokov a rastú ako z vody.

Bobbi Kristina bude pochovaná vedľa Whitney Houston. V Atlante síce bude mať poslednú rozlúčku, no potom jej telo letecky prevezú do New Jersey. Jej otec Bobby Brown dnes povedal pre UsWeekly: „Kristina bola a je anjel. Som z toho celého úplne ochromený. Moja rodina musí nájsť spôsob, ako žiť ďalej a uctiť si jej pamiatku. Naša strata je nepredstaviteľná.“ Podľa magazínu People smúti aj Nick Gordon, ktorý je zatiaľ asi jediným podozrivým. Správy o jej smrti sa dozvedel z internetu a podľa blízkeho zdroja je z toho zničený, lebo ju naozaj ľúbil.

Kelly Osbourne si nechala predĺžiť vlasy. Ešte keby jej ich niekto aj zafarbil, nebolo by na škodu.

Včera bola premiéra reality šou I Am Cait. Vidieť sme tam mohli prvé stretnutie Caitlyn a Kylie, Caitlyn a jej mamy, Caitlyn a jej nové handry, ale riešili sa aj samovraždy mladých ľudí a ako im predísť. Tu je upútavka na to, čo nás ešte čaká túto sériu.

Demi Lovato má nový klip:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk