Tichý zabijak

pridal locco 28.7.2015 o 9:17


Nie, v nasledujúcom článku sa nebudem venovať Mirovi Šatanovi.

Ani rakovine. Asi by som mal hneď v úvode použiť veľa výkričníkov a slovíčko škandál. Po vzhliadnutí amatérskeho videa budete môcť sami posúdiť, o akú veľkú senzáciu vlastne ide. Poďme však pekne poporiadku. Pilčíka, pustovníka, kamenára a herca Shiu LaBeofa zaiste poznáte. Ja si myslím, že jeho rozgajdaný imidž je veľkým lákadlom pre čitateľov. Veď každý sa rád na ňom škodoradostne zasmeje, keďže Shia predstavuje presný opak slova celebrita. Alebo to len nie je skazený zmrd, pre ktorého neznamená fotka z červeného koberca úplne všetko. Mne v ostatnej dobe pripomína plynára, ktorého najväčšou záľubou je stavanie vtáčich búdok.

Shia sa momentálne nachádza v Nemecku, kde točí nový film. Po cestách ho sprevádza jeho priateľka Mia Goth, kvôli ktorej tento škandál vznikol. Jej večne prekvapený výraz tváre mi zase pripomína Rada Procházku po vzhliadnutí volebných prieskumov. Späť k veci. Skupinka mladíkov nakrútila video, v ktorom sa Shia a Mia hádajú pri taxíku. Chalani neváhali a po jej odchode podišli bližšie, aby si so Shiom trochu pokecali. Nakoľko je Shia dosť ústretový voči fanúšikom, tak z neho vypadlo aj pár nevhodných slov. Teda veľmi nevhodných. Na adresu fyzického násilia. Celé to podtrhol vyjadrením v taxíku, že ich hádka sa mohla skončiť vraždou. Asi preto, lebo Mia sa dotkla jeho batohu, ktorý pre neho predstavuje domov. Že vraj pár dní po hádke videli Miu s modrinou na tvári. Vzhľadom na Shiovu povesť je dosť možné, že je to tyran a násilník. A tie búdky stavia preto, aby ich po dokončení mohol ihneď rozšliapať.

Takto im to spolu pristane

Reportáž musí byť







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk