Ben Affleck a pestúnka

pridal L 29.7.2015 o 15:19


Podľa US Weekly si Ben začal s opatroveteľkou svojich detí.

A viete ako veľmi tomu veríme. ?? No blízke zdroje sú blízke zdroje. Ten Benov porozprával, že Ben má pletky s 28 ročnou Christinou Ouzounian, ktorá pracovala pre neho a pre Jennifer ako pestúnka. Starala sa o ich deti počas 10 mesiacov, kedy si Ben a Jennifer dali od seba prvú neoficiálnu skúšobnú pauzu. Podľa zdroja si Ben vyšiel s Christine zopárkrát von bez detí, a flirtovali spolu. Vraj je to aj dôvod, prečo už pre nich nepracuje. Vyhodiť ju údajne mala samotná Jennifer.
Ďalší zdroj z Benovho okolia tvrdí, že tieto klebety sú absolútna blbosť a lož, a Ben s pestúnkou nič nemal a ani nemá. A aby toho nebolo málo, ďalší zdroj pre US Weekly povedal, že dôvod rozvodu je Benovo chlastanie a nevery. Vraj si tiež rád zašiel do kasína a na pár dní sa stratil v Las Vegas. Myslím, že US Weekly sa momentálne teší dobrej predajnosti…

Takto nafotili Bena a Christine v apríli tohto roku. Spolu s deťmi sa vybrali na nákup. Dievčina vtedy ešte u nich zarezávala ako opatrovateľka.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk