Traja mušketieri v štúdiu

pridal locco 29.7.2015 o 18:15


Ako dopadol súboj amerických moderátorov proti anglickej hviezde?

Modelka a herečka Cara Delevingne je veľmi zaujímavý úkaz, ktorý fascinuje desiatky ľudí po celom svete, a jej meno poznajú dokonca aj ľudia v Ličartovciach. Známou sa stala predovšetkým kvôli svojej nevídanej kráse a ojedinelej osobnosti. Bohužiaľ na svete existujú aj ľudia, ktorí nechápu jej briskný zmysel pre humor. A o to horšie to je, keď ju nepochopia dvaja z trojice moderátorov v priamom prenose, a následne z nej urobia nevyspanú trosku. Prejdem k veci. Nedávno mal premiéru film Paper Towns, v ktorom si Cara zahrala hlavnú úlohu. A pri tejto príležitosti sa dostala do kontaktu s dvoma strojenými idiotmi a jedným rozumným černochom, ktorí ju vyspovedali v priamom prenose.

Jeden z tých dvoch idiotov bola žena, ktorá ju hneď v úvode oslovila Carla. Skvelý začiatok. Caru to však nerozhodilo a zachovala si chladnú tvár. Potom si na svoje husté obočie nasadila masku vtipkára, a s patričnou gráciou začala odpovedať na otázky týkajúce sa filmu a jej úlohy. Keďže tá pani moderátorka prišla s Carou do kontaktu prvýkrát, tak nadobudla podozrenie, že sa baví s nejakým roztopašným dementom. Neskôr dobehol na scénu ďalší dezinformovaný moderátor, ktorý tiež nepochopil jej zmysel pre humor. Táto ukážka profesionality vyvrcholila predčasným ukončením tohto rozhovoru. Nižšie si môžete pozrieť celé video, v ktorom Cara bojuje proti presile. Ona síce nepatrí medzi moje favoritky, ale toto si fakt nezaslúžila. Hlavne keď sa na konci po nej dodatočne povozili. Ja dobre viem, ako sa musela cítiť, keďže aj ja ostávam dosť často nepochopený. Minule som si zažartoval vo vegánskej reštaurácii, keď som si objednal kačacie pedále, a čašník na mňa pozeral ako Caitlyn Jenner na nové bikiny.

Carla Cara na premiére Paper Towns v New Yorku

To je ono

Čo by ona nedokázala

Čierny pán z predchádzajúceho videa. A ešte jeden







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk