Koho dieťa?

pridal kara 30.7.2015 o 16:55


Koho dieťa sa išlo s babkou zahrať na pláž?

Ak ste podľa titulnej fotky uhádli princa Georga, vyhrávate. Jedno krásne veľké nič. Ale s mašľou. Výhru vám zašleme poštou.

Malý George oslávil minulý týždeň 2 roky a tie oslávil ako úplne normálne dieťa. Doobedie svojho narodeninového dňa strávil s babkou na pláži a večer bola oslava v úzkom kruhu rodiny. Paparazzi asi ale trocha zaspal, a tak fotky z jeho výletu na pláž vidíme až teraz. Okrem babky Carole Middleton a fotografov schovaných niekde v priľahlých kríkoch mu robil spoločnosť aj ich rodinný psík Lupo, ktorý je veľký sympaťák.

Zatiaľ čo sa jeho mamina Kate sa starala o jeho mladšiu sestru Charlotte, George na Norfolk beach staval hrady z piesku, behal a máčal si nohy v mori. Fascinuje ma, že dospeláci na foto nižšie majú bundy, ale malé dieťa si tam v pohodičke behá bosé. No čo, aspoň bude otužilý a bude mať silnejšiu imunitu. Ak to teda prežijú aj jeho obličky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk