Kris a Caitlyn Jenner už sú kamošky

pridal kara 30.7.2015 o 13:01


Kris sa konečne odhodlala, sadla do auta a išla sa zoznámiť s Caitlyn.

Trvalo jej to síce dva mesiace, ale tak lepšie neskoro ani nikdy. Aj keď hlavu klanu kuriev veľmi nemusím, troška chápem, že to asi pre ňu nie je príjemná situácia. A asi ani jednoduchá na strávenie. Ale okolo Caitlyn je momentálne veľký rozruch a stránky bulvárnych magazínov a premiéra jej reality šou I Am Cait pritiahla k obrazovkám skoro 3 milióny divákov, a tak do seba Kris hrkla fľašu vína na posilnenie (veď ako každý deň), zavolala šoférovi a hor sa do Malibu.

Kris vraj nevedela prekúsnuť niektoré veci, ktoré o nej Bruce povedal v rozhovore s Diane Sawyer, a to je dôvod, prečo sa nestretávali. Podľa TMZ ale bolo Kris ľúto, že spolu mali 25 rokov vzťah a teraz spolu nie sú v kontakte vôbec, a tak sa to rozhodla zmeniť. TMZ má dobre informované zdroje a tie prezradili aj to, že Caitlyn a Kris si vraj vysvetlili veľa vecí a všetko dobre dopadlo.

Keď vezmem do úvahy, aká je Kris fame whore, by ma asi ani veľmi neprekvapilo, keby sa všetko skončí jedným veľkým happyendom a opäť sa dajú dokopy.

Ku Caitlyn domov ju priviezol šofér

Kris a Bruce kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk