Starý prípad

pridal locco 1.8.2015 o 19:28


Niekedy sa ani celebrity nevyhnú spravodlivosti.

Ale iba v ojedinelých prípadoch. Lebo kto má peniaze, ten má moc. A pre toho zákony neplatia. Ale čo sa stane, keď je celebrita už po zenite a pomaličky jej vyschýna studňa? Začnú pre ňu platiť zákony ako pre bežných smrteľníkov. To je aj prípad modelky Naomi Campbell, ktorej hviezda vyhasla pred pár rokmi. Celkom pochopiteľné, veď už má 45 rokov. Veď všetci dobre vieme, že najproduktívnejší vek modeliek je od 13 do 19 rokov. Možno sa však na Naomi ešte niekedy usmeje šťastena, a Miro Jaroš si ju zavolá do videoklipu. Alebo ju uvidíme na móle počas Bratislavských módnych dní v modeloch od Pumpičku, Handričku a Garnížu. Či ako sa volajú. Maroš bude vedieť.

V roku 2009 Naomi udrela kabelkou paparaza Gaetana Di Giovanniho. Asi preto, lebo si ju chcel odfotiť. Aj s jej bývalým klientom priateľom, ruským miliardárom Vladimirom Doroninom, keď si spolu užívali na Sicílii. Naomi trafila Gaetana do oka, a preto bol chudák 3 dni práceneschopný. Podal aj trestné oznámenie, to však po dohode s Naomi neskôr stiahol. Asi to bola ústna dohoda. Teraz to nehrajte na svätuškárov, dobre viete, čo som tým myslel. Keďže toto nebol jej prvý prehrešok, na tento prípad si posvietil taliansky prokurátor Francesco Massara, ktorý chce ísť dobrým príkladom pre občanov. Francesco na to dupol, a tak sa v piatok Naomi dozvedela rozsudok talianskeho súdu, ktorý jej vymeral podmienečný trest odňatia slobody na 6 mesiacov. Naomi a jej právnik sa chcú proti rozsudku odvolať, tak uvidíme, čo nám tento proces ešte prinesie. Keďže trest je podmienečný, tak Naomi sedieť asi nepôjde. Len musí sekať dobrotu. To by mohla zvládnuť. Teda pokiaľ jej nejaká starenka v supermarkete neuchmatne spod ruky posledné balenie neochutených burizónov.

Naomi počas najväčšej slávy

Tématická. Veteráni si budú pamätať







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk