Šaty robia človeka

pridal locco 3.8.2015 o 9:12


A niektoré celebrity majú vskutku vyberaný vkus.

Vždy keď vidím herečku Lenu Dunham, spomeniem si na kus hovädzieho mäsa. Ktoré mi Lena práve podáva spoza pultu nemenovaného mäsiarstva. Ja som zákazník a ona je dobre stavaný mäsiar. Alebo roztržitý učeň, ktorý ešte stále obsluhuje pokladňu sekáčikom na mäso. Takto pracuje moja myseľ a je úplne jedno, čo má Lena na sebe. Ani tie ružové šaty ma neprinútili myslieť na nejaké oplzlosti. Teda možno sú medzi vami aj takí čitatelia, ktorých Lena alebo fiktívna scénka z mäsiarstva priviedla do totálneho vytrženia. Pravdepodobne už máte za sebou nejaký infarkt alebo sa vytešujete z úplne nového bypassu.

Keby ste o Lene chceli vedieť niečo viac, tak musíte kliknúť na jej zvýraznené meno v úvode. To nie je náhoda, že je zvýraznené. To len pre prípad, že by vám niečo ušlo. Ja sa dnes budem venovať jej inému rozmeru. Nie, nemyslím obvod bicepsu. Ide o charitatívne účely. Lena sa totiž vybrala na večierok do Hamptons, aby svojou prítomnosťou podporila výskum rakoviny prsníka. Veď prečo nespojiť príjemné s užitočným, ide predsa o dobrú vec. Dokonca tam boli aj iné celebrity. Inak mne vždy unikal princíp týchto večierkov. Viem že ide o to, aby usporiadateľ vyzbieral čo najviac peňazí. Lenže potom vidím na fotkách tie nastrojené celebrity, ktoré za šaty na túto príležitosť utratili obrovské peniaze, nakúpili najdrahšie šperky a topánky, len aby boli za hviezdy. A potom do pokladničky hodili dva gastráče, lebo svoj rozpočet na túto udalosť minuli už pred vstupom. Samozrejme nechcem všetky celebrity hádzať do jedného vreca. To možno iba u nás sú také prípady, ktoré si na charitatívne akcie berú igelitky, aby si do nich nabrali jedlo zadarmo aj na ďalšie dni.

Fotky z charitatívneho večierku

Tradičný slovenský mäsiar by hneď dostal pokutu, lebo jeho zástera nespĺňa hygienické normy

S návrhárkou Lisou Perry

Gwyneth Paltrow nechodí k mäsiarovi. Svoje jedlo si zo zásady pestuje v kvetináčoch

Pred večierkom si Lena zašantila na pláži. Súťaž vo veslovaní bola súčasťou charity. Bratia Hochschornerovci konečne našli premožiteľa

Lena sa raduje v cieli. Prvou cenou boli bratislavské párky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk