Nový párik

pridal locco 4.8.2015 o 7:55


Na obzore. Teda na jachte.

Celebrity nemajú ani trochu kľudu. Ani na jachte. Paparazovia sú všade. Niekedy rozmýšľam koľko ich vlastne je. Asi toľko, koľko aj blízkych zdrojov. No bez týchto dvoch skupín ľudí by bulvár neexistoval, a vy by ste museli čítať Fiškál či Bosorku. Aj takéto klenoty si pamätám. Z vlastnej skúsenosti viete, že aj v bulvári sa občas dočítate trochu fantastické príbehy. Veď koľkokrát ste už mali vyrazený dych, ostali ste doslova šokovaní, stuhla vám krv v žilách, podlomili sa vám kolená, alebo ste padli na zadok. Toto sú tie najlepšie titulky. Ja vám teraz prinášam príbeh lásky, z ktorého by vám mohli narásť chlpy na dlani. Či?

52-ročný spevák Seal ma novú lásku. Volá sa Erica Packer, má 38 rokov a 3 deti. Je to modelka a herečka. Jej meno je vám asi povedomé, keďže je to bývalá manželka kameňožrúta miliardára Jamesa Packera, ktorý momentálne zásobuje medicínsky kabinet speváčky Mariah Carey. Určite viete aj to, že Seal je bývalý manžel Heidi Klum, ktorej zruinovaná vagína sa už musí trepotať ako zástava vo vetre. Vrátim sa späť k Sealovi a Erice, ktorých paparazovia vyfotili na jachte počas plavby popri talianskych brehoch. O ich vzťahu sa špekulovalo už dlhšiu dobu, teraz máme však dôkazy. Veď uvidíte. Možno počas tohto hrdinského aktu fotenia zahynul aj nejaký paparazo. Na to sa však história nepýta. Na jeho miesto čaká niekoľko ďalších kandidátov, ktorí sú ochotní kvôli fotke urobiť doslova čokoľvek. Aj čakať 5 hodín pred kaderníctvom, aby odfotili Jurajovu novú fúkanú. A štokerlík, ktorý ťahá všade so sebou. A teraz už viete, čo vozí v aute namiesto detskej sedačky.

Dôkaz vzájomnej náklonnosti

Tá zástava vo vetre ma nenapadla náhodou

Seal má pocit, že ho niekto sleduje

Paparazovia alebo Heidi

Prvá možnosť je správna. Heidi ešte nemá teleskopickú vagínu. Možno časom

Seal dbá na bezpečnosť aj počas plavby

Aha, to nie je reflexná vesta

To dieťa má tvár v poriadku. Teda pokiaľ v Sealovej prítomnosti nepoužije slovíčko na N

Nepovysávam. To je to slovíčko. Rasisti. Inak komická cenzúra zabezpečila dokonalú podobu dvoch súrodencov

V Taliansku na súši

Malá mi pripomína Rumer Willis

Musel som priložiť aj jednu normálnu fotku, aby ste dokázali posúdiť jej vizuálne kvality

Rodinka bez cenzúry

Nesmie chýbať







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk