Lenny Kravitz dal zo seba na pódiu všetko! #penisgate

pridal Tom 6.8.2015 o 7:41


“I want to get away, I want to fly away…” zaspieval si Lennyho penis a rozhodol sa pozdraviť publikum tvárou v žaluď.

Áno, už aj také sa stáva… holt v roku 2015, keď bradavka, prípadne aj celá neposedná koza na úteku je spôsob, akým robíte promo svojmu novému albumu, museli s niečím prísť už aj chlapi. Z našich bradaviek sa nikto neposerie, cecky ukazujeme pravidelne… v prípade Lennyho je na dennom poriadku aj nosenie legín, ktoré by štandardne odkrvili aj vadžajnu Miley Cyrus, takže v podstate… situácia zo Štokholmského koncertu bola nevyhnutná a otázkou bol už len čas a veľkosť publika. A keď sme pri veľkosti… Treba povedať, že Lenny je viac žid, ako černoch.

Čože sa to vlastne stalo? Nie až tak veľa… Lenny si počas prvého songu koncertu tak energicky drepol, v inak šialene natlakovaných (zrejme kožených) nohaviciach, až to nevydržali a rupli mu presne medzi nohami, čím sa mu vyslobodil malý Lenny. Reakcie publika sa rôznili… od búrlivého smiechu až po nekontrolovateľnú masturbáciu, či penetráciu s cestným kužeľom.

Každopádne, treba oceniť, že Lenny je klasik, ktorý ide na svoj koncert zásadne naostro a s kovovým kruhom okolo cocka (tzv. cockring), pretože aj jeho klenoty, musia mať na sebe klenoty. Interweby hovoria dokonca aj o piercingu, ale nech na dostupné materiály hodiny a hodiny z čisto pracovných dôvodov pozerám (a fakt že zoomujem), nič také nevidím… Skúsim sa tomu teda ešte pár ďalších hodín povenovať a uvidíme, ako to vyvrcholí. Ehm.

Ale načo Vám o tom aj toľko hovorím, keď jeden obrázok je vlastne za tísíc slov…


…a jedno GIFko, je za tisíc obrázkov…

…a video za tisíc GIFiek?

Ako sa rozkošne vyjadrila jedna fanúšička, ktorá bola práve pod pódiu v tej správnej chvíli: “Bolo to šialené, skoro som sa zadrhla smiechom. Potom som volala s mojou mamou, ktorá bola na koncerte taktiež a jej reakcia bola presne rovnaká – skoro zadrhlo aj ju.”

Keď zostane šokovaný Steven Tyler z Aerosmith... limity boli prekročené.

Po tomto “incidente” Lenny na pár minút opustil pódium a vrátil sa v iných nohaviciach, ktoré už vedeli lepšie skrotiť jeho neposednú beštiu a celé to okomentoval len slovami “Sorry, roztrhol som si nohavice.” Pretože nič viac sa nestalo a za tú penisovú časť Lenny sorry vôbec nie je. Mm-Hmmm! A vlastne ani my. Sláva Kravitzovmu cocku!

Každopádne, teraz môžeme očakávať, že vo svojich 51 rokoch sa stal trendsetterom a koncerty budú odteraz obsahovať viac dickov, než ako tomu bolo zvykom. Justin Bieber už aktívne hľadá darcu penisu, nech nie je pozadu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk