Kim a Karol už majú meno pre bábätko

pridal kara 7.8.2015 o 21:18


A nakoniec predsa len ostávajú verní svetovým stranám.

Kim sa síce po správach o jej tehotenstve snažila vyvrátiť reči, že svoje druhé dieťa pomenujú po ďalšej svetovej strane, ale nakoniec si to zrejme rozmyslela. Vtedy povedala, že sa jej meno South West nepáči, pretože North je orignálne, lepšie a niečo viac, sever je skrátka asi lepšia svetová strana.

Teraz sa ale „blízky rodinný priateľ“ (tipujem to na pasáčku Kris Jenner) rozkecal do médií, že meno si už vybrali. A nakoniec teda nepôjdu na juh, ale na východ. Chlapec v Kiminom bruchu sa bude údajne volať Easton West. „Vybrali meno Easton. Je to potvrdené, že sa tak chlapec bude volať.“ Na mene sa mali Kim a Karol dohodnúť definitívne len minulý týždeň. Takto skoro začali vyberať preto, že chcú vyzdobiť detskú izbu a aj jeho oblečenie menom, a teda bol najvyšší čas zahájiť prípravy. Detské oblečenie s monogramom si nechali ručne ušiť.

Kourtney vraj mala meno chlapčeka vykecať minulý týždeň na párty kamarátkam. Kim síce zo začiatku nebola nadšená z tejto svetovej strany, pretože Karolovi sa páčilo len East, no neskôr jej napadlo meno Easton a obaja mali pri tom pocit, ako by ich osvietilo. Už aj jej syn Mason vraj Kimine brucho volá Easton.

Kim a North pred pár dňami (a v bruchu Easton)

North, Mason a Kim

S originalitou pri výbere mien ale nemajú problém len Karol a Kim. Asi je to v rodine. Kylie si tento týždeň adoptovala králika, ktorého pomenovala Bruce. Cítim v tom miernu emocionálnu traumu. Možno by sa Caitlyn mala na chvíľu prestať sústrediť na svoje vlasy a nechty, a radšej sa starať o svoje decko, ktoré evidentne túto zmenu nenesie ľahko.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk