Mini Madonna porušila tradíciu

pridal WonderWoman 10.8.2015 o 7:18


Našla si totiž staršieho frajera.

Aj keď nám už Lourdes vo svojich osemnástich rokoch ošedivela, stále sa správa rozumnejšie ako jej milovaná matka. Tá je okrem svojich večných obscénností známa aj tým, že si za frajerov vyberá hlavne mladších chlapcov mužov. Niekedy priam zajačikov. Za to Lourdes, jej malá vydarená dcérenka, chodí už nejaký ten piatok s o rok starším frajerom. Viem, je to zanedbateľný rozdiel a keby si po vzore svojej matky našla 10 ročného frajera, asi by to nebolo v poriadku, ale aj tak mám z nej radosť.

Navyše chalan vyzerá ako úplne bežný normálny človek a verím, že to má pozitívny vplyv aj na dieťa takej celebrity, akou je Madonna. Tento zatiaľ neznámy študentík chodí na rovnakú školu ako Lourdes, len o ročník vyššie a ako sa Madonna v show Ellen DeGeneres vyjadrila, randia spolu od marca a má z nich veľkú radosť.

Dokonca vraj s nimi trávi dosť času aj doma, čo ma privádza k podozreniu, či si ho len tak náhodou nechce Madonna sama naraziť. Veď vekovo by spadal do jej zajačej kategórie a Lourdes je ešte mladá, hravo si nájde náhradu. Snáď sú to ale len moje zvrátené myšlienky a Lu-Lu bude so svojim chlapcom dlho dlho šťastná.

Mladý párik momentálne prázdninuje v Tribece

Vidno, že je po jeho boku šťastná

Ako sa krásne držia za tie ruky, však?

„Aha pozri, paparazzi“

„Hej ty, ideš odtiaľ?“

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk