Čo dva týždne dali

pridal kara 11.8.2015 o 21:55


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Ashton Kutcher a Mila Kunis sa s bulvárom neserú. Žalujú Daily Mail kvôli zverejneniu fotiek ich dcéry Wyatt v dvoch článkoch. Hmm, snáď aj nás nezažalujú. Ale za to môže Ignác, nie my! Ich právnik povedal: „Ashton a Mila si pochopiteľne vážia svoj súkromný a rodinný život, a špeciálne čas strávený s ich spoločnou dcérou. Ako každej inej rodine by aj im malo byť umožnené užiť si rodinné prechádzky bez toho, aby boli fotení. Vyjadrili sa veľmi jasne, že nesúhlasia so zverejňovaním takýchto fotografií.“

Katie Holmes asi nevadí, ak médiá zverejňujú fotky malej Suri. A Suri už vôbec nie je taká malá. Rastie z nej pekná slečna. Takto sa prechádzala v New Yorku minulý týždeň.

Ashlee Simpson porodila 30. júla svoje druhé dieťa. Dcérku má s manželom Evanom Rossom a dali jej meno Jagger Snow Ross.

Zooey Deschanel tiež porodila koncom júla dievčatko. A nie len to, jej hovorca potvrdil aj to, že s Jacobom Pechenikom už sú manželia.

Aj keď sa pred pár dňami objavili správy o tom, že Kim a Karol už majú vybraté meno pre svoje druhé dieťa, objavil sa na scéne ďalší blízky zdroj, ktorý pre E!News potvrdil, že žiadne meno ešte vybraté nie je a Easton to určite nebude.

Keira Knightley poskytla prvý rozhovor od pôrodu. Pre magazín Elle prezradila, že jej dcérka sa volá Edie.

Počas posledných pár týždňov sa začalo špekulovať o tom, že Halle Berry a Olivier Martinez sa budú rozvádzať. Týmto rečiam nahrával aj fakt, že Halle nenosí obrúčku. No podľa blízkeho zdroja TMZ Halle stratila prsteň ešte minulý rok na dovolenke v Mexiku a žiaden rozvod sa neplánuje.

Ste zvedaví, aké mala Jennifer Aniston svadobné šaty? Tak to máte smolu, fotky možno ani nikdy neuvidíme. Ale jej priatelia kecajú, a do médií vykecali, že Jennifer mala veľmi jednoduché krémové šaty bez ramienok, ktoré vraj boli elegantné a skvele jej sedeli. Do médií kecajú aj ďalší jej priatelia, konkrétne priatelia z Priateľov. Mužské obsadenie priateľov totiž na svadbu pozvané nebolo, a Matthew Perry a Matt LeBlanc sa k tomu už aj vyjadrili. Matthew Perry povedal, že o tom nevedel a že bol prekvapený, a Matt LeBlanc povedal, že aj keď tam nebol, tak jej želá veľa šťastia a hlavne, že tam mala svoje dievčatá, že to je dôležité. Ako dôvod ich nepozvania vidí to, že svadba bola veľmi malá a vôbec sa nehnevá.

Jared Leto má ževraj novú frajerku. Mala by ňou byť 21 ročná ruská modelka Valery Kaufman. Tieto fotky, nafotené minulý týždeň v New Yorku, majú byť akože dôkazom o ich vzťahu. Sorry, nežeriem to, aj tak si myslím, že Jared radšej párky (aj keď je vegán).

Emma Watson sa pre Vogue rozrozprávala o svojom rozchode s Matthewom Janneym. Toto obdobie svojho života opísala ako príšerné. Ani sa jej nečudujem, veď Matthew je sexoš. Tesne pred rozchodom si potrebovala upratať myšlienky, a tak sa vybrala na na týždeň na tichý pobyt. Sorry, fakt neviem ako inak preložiť silent retreat. Proste išla niekam, kde týždeň nehovorila. A vraj jej to pomohlo, pretože sa potrebovala naučiť byť doma sama so sebou.

Miley je najnovšie tvárou kozmetiky Mac. Takto vyzerá v novej kampani:

Kylie včera oslávila 18ku, a tak sa na sociálnych sieťach pochválila jej novými sexi fotkami. Keď už môže legálne sexovať s Tygom, tak aj nám asi chcela čo to z jej sexuálnej stránky ukázať.

Asi sa mi splní detský sen. Vyzerá to tak, že Spice Girls pôjdu na svetové turné. Aj keď asi bez Victorie Beckham, ale to mi nevadí, lebo ona aj tak nevie spievať a nikdy som ju nemala rada. Anglický denník The Sun zverejnil informáciu, že dievčatá mali minulý mesiac v Londýne tajné stretnutie a dohodlo sa turné na budúci rok, ktorým oslávia dvadsiate výročie od zverejnenia singlu Wannabe (cítim sa stará). Emma Bunton sa k týmto rečiam vyjadrila, že ešte nič nie je dohodnuté. Autor článku v The Sun tweetol, že pozor, Emma tieto špekulácie nezrušila, ona o tom iba nemôže hovoriť do budúceho roka, kým to nebude oficiálne oznámené. Tento tweet Emma retweetla. Čo teda aspoň podľa mňa jednoznačne hovorí o tom, že je to pravda. Juhúúúú, vidíme sa tam, pikoškári! S WonderWoman už sme sa dohodli, že ideme! ??

Demi Lovato zomrel psík. Buddy ale nezomrel na starobu, roztrhali jej ho kojoti. To je už druhý celebritný psík, ktorého stretol takýto osud, pred rokom sa to stalo Miley.

Angelina Jolie má všetko perfektne načasované. A tak úplnou náhodičkou náhodou zverejnila v deň svadby Jennifer Aniston trailer na film By The Sea, v ktorom si zahrala aj s Bradom.

Dnes uplynul rok od smrti Robina Williamsa. O pár dní sa do kín dostane jeho posledný film – v ňom síce nehrá, ale dabuje v ňom hovoriaceho psa.

Kimina reklamana na Hype Energy Drink je vonku. Neviem, čo im na tom toľko trvalo, keďže už pred vyše rokom sme videli zábery z natáčania.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk