Čo týždeň dal

pridal kara 18.8.2015 o 21:58


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Synček Liv Tyler Sailor Gene Gardner už má pol roka a pri tejto príležitosti sa Liv podelila s fanúšikmi o jeho chutnú fotku.

Zooey Deschanel sa ukázala na verejnosti prvýkrát od pôrodu a svadby a ukázala prsteň.

Popôrodnú postavičku ukázala minulý týždeň aj Jessica Biel pri odchode z posilky.

Romanca Rihanny a Lewisa Hamiltona naberá na obrátkach. Resp. na obrátkach naberajú minimálne reči, že spolu niečo majú. Po ich spoločnom výlete na Barbados a dovolenke v Karibiku sú zrazu obaja v New Yorku. V stredu išli náhodičkou náhodou obaja do klubu 1Oak a na druhý deň si Lewis venčil psíka v blízkosti Rihino bytu. Začínam mať silný pocit, že na tom fakt niečo bude.

V sobotu ráno zomrela dosť škaredou smrťou 33 ročná nevlastná vnučka Morgana Freemana. V New Yorku ju nad ránom na smrť ubodal jej nafetovaný priateľ, ktorý sa z nej snažil vyhnať diabla.

Dcéra Susan Sarandon má tiež smutné správy. Eva Amurri Martino sa podelila na svojom blogu o to, že pred pár dňami prišla o bábätko v deviatom týždni tehotenstva. S manželom už majú ročnú dcérku Marlowe Mae.

Salma Hayek si na súde vybojovala zákaz priblíženia pre jednu chorú stalkerku, ktorá sa jej vyhrážala, že jej unesie dieťa a že je zvedavá, na koľko si cení jej život. Chúďa malá Valentina, akoby nestačilo, že zdieľa osud s Blue Ivy a napriek krásnej mame sa podobá na škaredého otca, ešte ju chce uniesť nejaká psychoška.

Jennifer Hudson si ešte stále myslí, že sa jej hodia krátke vlasy, a tak ich ešte skrátila.

Aj Ginnifer Goodwin si ešte stále myslí, že sa jej hodia krátke vlasy. A najnovšie je už asi presvedčená aj o tom, že sa jej hodí aj platinová blond – to je teda oficiálny názov farby jej vlasov, no podľa mňa vyzerá ako šedivá.

Takto vyzerá 15 ročná sestra Miley Cyrus. Noah Cyrus má predsa v sestre skvelý vzor. Som zvedavá, čo vyrastie z nej.

Beyoncé zdobí obálku septembrového Vogue a ani vnútri nechýbajú sexy fotky.

 

Rita Ora a Chris Brown majú novú spoločnú pesničku a k nej sexuálny klip.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk