Viem, čo si robil toto leto, Ryan

pridal WonderWoman 18.8.2015 o 9:55


Posilňoval a dráždil ženy po celom svete.

Je to tak. Aj my ženy môžeme slintať nad obnaženým chlapským telom, nefunguje to len opačne. Jediný rozdiel je v tom, že chlapi sú pri tom „prasce“ a „perverzáci“, zatiaľ čo my, nežné stvorenia, sa len nevinne kocháme pohľadom na sexy vypracované mužské telo. Riadny bullshit. Rovnosť pohlaví platí vo všetkom a preto priznajte bez mučenia, že by ste Ryana Phillippa opreli. Bola by to veľmi, ale veľmi nebezpečná známosť. Absolútne mu neberiem, že má 40 rokov, podľa mňa nestarne a stále je rovnako šukatelný príťažlivý,   ako pred šestnástimi rokmi.

Keď uvažujete nad tým, že by ste sa presťahovali niekam do tepla, kde sú krásne pláže, odporúčam Malibu. Práve tam sa včera objavil tento polonahý samec (áno, hovorím samec a nehanbím sa za to) a obdaroval prítomné slniace sa dámy pohľadom na svoje namakané telo. Jedna stalkerka si ho aj natočila, za čo jej veľmi pekne ďakujeme a nikomu to nepovieme. Ak by to niekoho zaujímalo (o čom pochybujem), Ryan bol na pláži so svojou 24 ročnou frajerkou (?) Paulinou Slagter. Pre mňa je asi tak podstatná, ako akýkoľvek kus odevu na Ryanovom tele. Zbytočnosť.

Nech sa páči, začiname

Stopnite si, na koľko sa zahľadíte na túto fotku

Uznávam, že na six packu treba ešte popracovať, ale ruky a chrbát sú top

Snažím sa identifikovať toto gesto ale nič slušné mi nenapadá

Možno sa hlási ako dobrovoľný plavčík?

Nemusel sa obliekať

Aj ja viem…

 

 

 A tu je to stalkerské video







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk