Megan Fox je voľná!

pridal kara 19.8.2015 o 16:21


Vesmír nám síce jednu sexicu zobral, ale druhú vrátil. Megan Fox sa rozvádza.

Takže aj dnes v noci vás možno niečo bude rušiť. A opäť to nebude Slovnaft, no tentokrát ani nariekajúci muži po celom svete. Tentokrát budú oslavovať, opíjať sa a spievať. Majú opäť šancu (haha). Ešte keby nám tak vesmír dokázal vrátiť Megan z čias pred plastickými operáciami…

Megan a Brian si zakývali na rozlúčku po jedenástich rokoch a dvoch spoločných deťoch. Noah bude mať v septembri tri roky, no Bodhi má len 18 mesiacov. Megan a Brian sú od seba už 6 mesiacov a rozvod sa pripravuje. Blízky zdroj pre UsWeekly síce neprezradil aké mali problémy, len že nejaké už dlhšie boli, no ďalší blízky zdroj už nebol taký diskrétny a pre Daily Mail prezradil, že sa hádali najmä kvôli jej kariére. To si ale trúfam označiť za bullshit, keďže po a) Meganina kariéra je byť pekná, po b) za posledné tri roky hrala v troch filmoch, po c) aj tie boli béčkové a stáli za hovno.

Ich hovorcovia sa k tomuto celému zatiaľ nevyjadrili a vzhľadom na to, ako si strážia súkromie, to možno ani neurobia. A ak áno, bude to niečo v zmysle: „Spoločne sme sa rozhodli, že toto je pre našu rodinu najlepšie. Naďalej sa milujeme, ostávame dobrými priateľmi a budeme spoločne vychovávať naše deti. V tomto ťažkom čase prosíme o rešpektovanie ich a aj nášho súkromia.“ Vsaďte sa, že som sa trafila aspoň z 80%. Už mi chýba len audiotextové číslo a môžem sa živiť ako veštica Karfiola. A áno, mám rada karfiol.

Megan a Brian

Megan v pohybe







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk