Emma Stone a Ryan Gosling mali rande

pridal WonderWoman 22.8.2015 o 15:13


A nebolo to po prvýkrát.

Je to tak. Hoci je Ryan (oh krásny Ryan) od roku 2011 partnerom Evy Mendes a majú spolu ročnú dcérku s hrozným menom Esmeralda, nájde si čas aj na randenie so svojou hereckou kolegyňou Emmou Stone. Začalo to práve v roku 2011 vo filme Crazy, Stupid, Love, potom v roku 2013 vo filme Gangster Squad a teraz je to pri natáčaní filmu La La Land. Takže kľud, nejde o skutočné randenie, ale len o to filmové. Aj keď paradoxne, práve pri nakrúcaní filmov sa dal Ryan dokopy už s troma svojimi partnerkami. Pri natáčaní filmu Murder by Numbers si začal so Sandrou Bullock, s Rachel Mc Adams tvorili krásny pár vo filme The Notebook aj po ňom a s Evou preniesli svoj vzťah do reálu z filmu The place beyond the pines. Ale tak nejak naivne si myslím, že Ryan nie je hajzel a nebude riskovať šťastie svojej rodiny kvôli tejto malej ryšavke.

Na tento ich film som celkom zvedavá, lebo tam má hrať jazzového klavíristu (čo môže byť viac sexy?), ktorý sa zaľúbi do začínajúcej herečky v Las Vegas. Takže predstava Ryana za klavírom v spojení s dobrou jazzovou muzičkou je veľmi príjemná. Len nech sa pri tom do neho Emma skutočne nezaľúbi. Počkať…veď už s ním natáčala Crazy, Stupid, Love, kde sa pred ňou vyzliekol z trička…keď sa do neho nezbláznila vtedy, tak už nikdy. Bude to v poriadku.

Tak tu ich máme

Mhmm, Ryan…

Emma zdrhá z rande

Asi sa snaží splynúť s prostredím

Ryan sa zjavne naštval, že mu zdrhla

A už je zase kľudný. A krásny. Ako vždy.

„Nevymýšľaj a poď späť“

A môžu pokračovať v natáčaní

Slová sú zbytočné







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk