Kto kazí dnešnú mládež?

pridal kara 26.8.2015 o 21:59


Rodičia zahlasovali.

Takmer 3000 britských rodičov sa vyjadrilo, kto je podľa nich najhorším vzorom pre ich deti pod 10 rokov. Výsledky nie sú vôbec šokujúce. Aby ale neboli za hejterov, vybrali si aj tých, ku ktorým ich deti majú dovolené vzhliadať. Poďme sa pozrieť na výsledky tohto prieskumu verejnej mienky.

Kto má najhorší vplyv na dnešné deti?

Miley Cyrus. Prekvapilo to snáď niekoho? Možno jedine ju samotnú. Rodičom sa nepáči, aký vplyv má Miley na ich ratolesti. A ani sa im nečudujem. Hana Fontána je už dávno zabudnutá a momentálne Miley hulí, fetuje, vyzlieka sa a ďalej je asi zbytočné pokračovať, veď nás čítate, tak viete.

Na druhom mieste v ženskej top päťke skončila Nicki Minaj a jej silikónom narvatá riť.

Britským rodičom sa asi nepáčia silikónové rite, a tak na treťom mieste skončila Kim Kardashian.

Štvrté miesto vyfasovala Kristen Stewart. Tá sa síce nevyzlieka na počkanie ako vyššie uvedené dámy, ale netají sa svojou láskou k marihuane a jej slávna nevera so ženatým režisérom jej asi tiež nepomohla k obľúbenosti u rodičov malých detí.

A na piatom mieste skončila Rihanna. Tá tiež rada hulí. A ešte radšej sa vyzlieka.

A kto teda rodičom vyhovuje?

Keďže sa prieskum robil v Anglicku, ináč to asi ani nemohlo dopadnúť. Kate Middleton je tam veľmi obľúbená, ale odôvodnene. Je milá, slušná a vie sa správať. A to že im porodila nasledovníka trónu je už len čerešničkou na torte.

Druhé miesto obsadila Michelle Keegan. Tú síce nepoznám, ale je dosť pekná.

Slušáčka Taylor obsadila tretie miesto v dobrých vzoroch pre deti. Striedanie chlapov asi rodičom nevadí. Ale snáď už dostriedala a s Calvinom im to vydrží.

Beyoncine sexy fotky asi rodičom malých detí nevadia, a tak Bey skončila na štvrtom mieste.

A na piatom mieste skončila spasiteľka celého sveta a matka všetkých osirelých detí Angelina.

A ako to dopadlo u mužov?

Zamračený Karol si odniesol prvenstvo za zlý vplyv. S Kimikou môžu doma osláviť. Ale ona skončila až tretia, to sa bude hnevať. Ajaj, snáď nebude rozvod.

Karolovi na päty šliape hovädko Justin Bieber. Hádam netreba vysvetľovať prečo.

Na treťom mieste skončil neverný Zayn Malik, kvôli ktorému sa doma detičky režú. Aktuálne kopol svoju snúbenicu po štyroch rokoch do zadku cez smsku, čo mu asi v obľúbenosti nepomohlo tiež.

Štvrtý skončil Shia LaBlb. Šia je zmagorený celý jak je, takže sa veľmi nečudujem. Pred mesiacom sa na verejnosť dostalo video, v ktorom hovorí o tom, ako túži udrieť svoju frajerku. 

A na piatom mieste nejaký Joey Essex, ktorého síce nepoznám, ale má účes jak debil, takže sa s touto voľbou stotožňujem.

Dobrý vplyv má naopak na detičky bystrozraký Edko Sheeran. Ten ale vyzerá jak taký dobrák od kosti, takže táto voľba ma veľmi neprekvapuje.

Druhé miesto obsadil Harry Styles, ktorý sa mi na tejto fotke podobá na Kristen Stewart.

Lewis Hamilton by možno skončil aj vyššie ako na tretej priečke, no už mu na penise tancuje Rihanna, ktorá má na deti zlý vplyv, a tak sa musí s tretím miestom uspokojiť.

Štvrté miesto obsadil vtipálek James Corden.

A na deti pod 10 rokov má podľa ich rodičov dobrý vplyv aj Justin Timberlake.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk