Courtney Stodden už je plnoletá

pridal kara 30.8.2015 o 19:51


Napriek tomu, že už pár rokov vyzerá na 40, len včera oslávila 21. narodeniny. 

Včera teda s jej peďom Dougom oslavovali v Hollywoode v nočnom klube Warwick v Hollywoode. Lebo Courtney už môže ísť do klubov. A už môže piť. Myslím, že sa ešte máme na čo tešiť, otvára jej to nové možnosti. Myslím, že nepotrvá dlho, kým ju uvidíme niekde opitú vystupovať z auta a náhodou bude bez nohavičiek. Ale aj tak sme už videli všetko, čo sa na nej vidieť dá, takže už je to jedno.

Courtney svoju radosť z jej prvej návštevy klubu dala najavo aj videom na Instagrame. A tešili sa aj jej cecky, ktoré pri tejto príležitosti opäť vyvetrala. Ešte stále sa spolu nestihli skamarátiť.

A tak, ako sa nekamarátia jej cecky, sa už nekamaráti ani Courtney so svojou mamou, ktorá v jej kariére štetky zohrala dôležitú úlohu. Jej mama sa včera posťažovala pre Radar Online, že odkedy v máji ukončili spoluprácu a nerobí jej manažérku, spolu vôbec nehovoria.

„Courtney dovŕšila 21 rokov a toto bude prvý raz v mojom živote, kedy nebudem so svojou dcérou na jej narodeniny. Náš vzťah je teraz veľmi chladný a nehovorila som s ňou odkedy sme ukončili spoluprácu. Myslím, že keď manžel vidí, že medzi jeho ženou a jej matkou je nejaký problém, nemal by sa do toho miešať. Odkedy s ňou nehovorím, urobil mi zopár naozaj hrozných vecí, na ktoré ťažko niekedy zabudnem. Napriek tomu si to ale beriem za plnú zodpovednosť, pretože ja som bola tá, ktorá podpísala papier, ktorý jej umožnil si tohto muža vziať. Keby som to mala urobiť celé znova, neviem vám povedať, či by som ten papier podpísala.“

s mamičkou už nie sú kamarátky

instantá jebnutosť:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk