Ryan Phillippe už zase provokuje

pridal WonderWoman 30.8.2015 o 12:31


Tentokrát ranným behom bez trička.

Dámy si iste spomínajú, ako dobre sa nám na Ryana pozeralo pred necelými dvoma týždňami na pláži v Malibu. Včera sa rozhodol pre ranný jogging a urobil veľmi dobre, že ho absolvoval bez trička. Na čo by mu aj bolo? Pri behu sa každý spotí a prilepené tričko o telo nie je dvakrát príjemné. Takže jeho susedkám v Beverly Hills sa včera naskytol úžasný pohľad na bežca Ryana.

Vraj vzal so sebou aj svojho syna Deacona, ktorý pri ňom jazdil na skútri, ale keďže sériu fotiek nafotil náš Ignác, ktorého dvanásťroční chlapci nezaujímajú, nie je žiaľ zdokumentovaný. Ono zase Ignác vie, že mu platíme za fotky polonahých chlapov, ženských ceckov a malých chutných celebritných detí. Na toto sa špecializuje a je v tom dobrý, takže aj vďaka nemu si môže každý z vás pikoškárov nájsť v galériách to svoje. Dnes je to stále sexy Ryan a jeho lightový športový výkon, ktorým sa udržuje vo forme a ktorý mu aj v štyridsiatke zaručuje túto skvelú figúru. Ešte keby si z neho vzal príklad aj druhý Ryan, to by nám bolo sveta žiť!

„Do riti, Ignác na mňa poľuje“

Schováš ten jazyk?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk