Zajačik Susan Sarandon ju vymenil za novú starenku

pridal kara 30.8.2015 o 21:15


38 ročný Jonathan Bricklin vymenil 68 ročnú Susan Sarandon za 64 ročnú Picassovu vnučku.

A Susan tým vraj veľmi ublížil. Susan a Jonathan začali randiť v roku 2010, no tento rok v marci sa rozišli. Nevydržali bez seba ale veľmi dlho, a už v júni sa spolu opäť objavovali na verejnosti. Zašli si aj na otvorenie galérie, kde ho Susan vraj opäť označila ako svojho priateľa. A aj keď Jonathan po marcovom rozchode rozprával do médií, že nikdy nikoho nemiloval tak ako ju, keď začul šušťanie peňazí, nezaváhal ani na chvíľu a Susan vymenil za mladší model. Ale len o 4 roky mladší. Blízky zdroj toto všetko porozprával pre Daily Mail. „Jonathan jej veľmi ublížil. Opäť spolu trávili veľa času a on zrazu odišiel do Paríža za Marinou.“

Žiadna výhra to ale nie je, lebo Picassova vnučka Marina nie je žiadna krásavica. Za to Susan vôbec nevyzerá na to, že za mesiac oslávi 69. narodeniny. Ale zatiaľ čo Susanin majetok má výšku len 50 miliónov dolárov, pre Marinu sú to len trápne drobné. Zdedila pätinu majetku svojho dedka Picassa a začiatkom tohto roka predala pár obrazov z jej dedičstva – za 290 miliónov dolárov.

Susan a Jonathan v júni

Susan a Jonathan kedysi

Marina Picasso







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk